LÅNGA ÖGONFRANSAR TILL SEMESTERN?!

Just köpt mig Revitalash Advanced från Kicks!
Välkommen Måndag!
Har ni testat detta vänner?!
Vad är det undrar ni som inte redan har testat det?. Jo det är nämligen så att detta preparat skall få mina ögonfransar att växa på längden, blir fylligare och mörkare, synligt resultat är utlovat efter 3 veckor – Visst låter det bra?! Tror ni att det fungerar? Jag har nämligen just börjat med Revitalash Advanced. Och jag borde göra en före bild (nu alltså) och en efter bild om 3 veckor. Så jag skall ta en pics på ögat idag efter jobbet så man tydligt kan se om det blir någon resultat eller inte senare! Jag fick detta tips av denna söta bloggerskan här och  samtidigt så var det en patient som också just hade börjat med detta preparat och hon var mycket nöjd denna resultatet. Vi får se vad jag tycker?! Ni får följa mig i hoppet mot långa fina, fylliga och mörka ögonfransar, hihihi! Vilka lyxprobelm va?! Men visst vore det super bra om det fungerade!?

Så här ser förpackningen ut om ni också vill prova?!
Önska mig lycka till:)!

Önskar er en fin start på den nya veckan!
KRAM

 

8 thoughts on “LÅNGA ÖGONFRANSAR TILL SEMESTERN?!

 1. mammaxtre says:

  Hoppas det fungerar. Det låter toppen samtidigt som jag knappt tror på det.

  Jag väntar med spänning på att få höra om och kanske se resultatet.

  Ha ne fin måndag

 2. Milla says:

  Jag har precis själv köpt Revitalash för både ögonfransar och bryn. Som du säger, normalt tycker jag det är lyxgrej som är helt onödig faktiskt. Men jag har tappat alla mina ögonfransar, de är på g nu men är typ 1 mm långa. Ögonbrynen är också typ obefintliga men finns där på gång med tunna strån. Det har varit minst sagt en omtumlande upplevelse att förlora dessa (men jag vet ju varför!) och sminkningen har fått bli annorlunda med ögonpennor och brynfärg. Nu hoppas jag Revitalash verkligen kan hjälpa till att få fart på eländet, jag har vänner som testat och det har verkligen fungerat. kram Milla

 3. ryskadockor says:

  jag har använt en sån fast annt märke i nästan ett år! Ja, fransrana blir längre och mörjkare men inte tätare. När jag hade slutat med den, så några framsar ramlade av i samband jag tog bort mascara/smink från ögon… Funderar på att börja igen… men då måste jag hålla på med det hela tiden… Jag har från början inte så långa fransar och jag börjat märka skillnaden om ca en månad…
  Så jag tror att det ska funka! 🙂
  Kram
  //Lana

 4. MITT VITA HUS says:

  My gad raring om det funka japp det gör det, nu har ju jag iofs neulash men det är nog typ samma sak:) Mina är ca 5mm längre nu efter jag hållt på ett tag, nu kör jag varannan dag med det och jag kom på måste visa er resultatet ju:))

  Tusen tack för länken sötis:)

  Kramar

 5. Room of karma says:

  Milla!

  Ja, tänk vad härligt det kommer bli att få tillbaka din fransar & ögonbryn igen:) Den patienten jag skrev om har varit med om samma sak som du, och det hjälpte henne massor – hon var super nöjd! Så lycka till du med! Tänk så fina vi kommer bli till sommaren:)!

  Kramis ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *