I BELIEVE IN BEAUTIFUL LIP-GLOSS

En dagens läppar: Chanel Lip penna 48 Bois De Rose & Dior Ultra- Gloss 732 Orangr Bolero.

Toodeloo Sweeties!
Har ni sovit gott?
Oh my vad jag är nöjd med min nya läppenna & läppglans. Färgen är lite lagom sminkad. Jag har ofta inte någon färg på mina läppar. Om jag har något så är det mer lite glans eller läppsyl:). Men nu tycker jag att jag verkligen har hittat en liten lagom läppfärg (korall) som inte skriker sminkad.

En titt in i min leopard sminkväska idag!

Ur min väska ………..

Mina vigselringar & min förlossningsring ”Dockan” från Sento. Dessa vigselringarna designade ,vi på Ada i Götborg för 6 årsedan. Av  en jätte duktig smyckedesigner som heter Lena. Jag har gjort många smycken där faktiskt. Detta är ett tips för er som kanske går i förlovnings el giftemåls tankar nu i sommar, och vill designa era egna ringar. Hon är fantastiskt jätte duktig denna Lena!

Gaaah, vad jag är döööööö förälskad i denna nya sminkväska från Make Up Store! Finn nu i sommar kollektionen om det är någon mer som är sugen?:)! Den är riktigt rymlig också!
Yaaay, sitter just nu och bloggar med den tooook rosa  New York Yankees kepsen. Jag har just varit ute i parken med vår lilla Kines. Och nu måste jag hoppa in i duschen och fixa till mig.
En amazing dag till er alla!
KRAM
På spotify idag dansar vi till denna låten här. Kolla in den snygga vidion också:)!

12 thoughts on “I BELIEVE IN BEAUTIFUL LIP-GLOSS

  1. House number 11 says:

    Vackra ringar och härligt gloss! Jag tycker verkligen om Diors gloss!
    Ha en finfin tisdag!
    Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *