NU ÄR ALLA KALLELSEKORTEN SÄNDA!

Hihihih…Nu har tandläkarteamet postat alla sina Helloween kort för Lördagen den 29/10-11.  Alla korten är beställda här. Det är ett jätte bra och billigt ställe där du kan göra egna julkort och dop inbjudnigskort osv. Vi har gjort många inbjudningskort från Vistaprint.se! Ett bra tips till er söta läsare inför julkorten i år.

Tjingeling alla sköna bönor!
Idag är jag uppe lite extra tidigt. Jag skall nämligen var på jobbet 1 1/2 timme tidigare än vanligt. Idag har vi 7 operationer och jag är första sköterskan under alla operationerna under dagen. Så det är lite att pilla med innan dagen börjar.

Liten Docka på väg till kliniken för att fotograferas här…

Det är bara till att slå sig ner:)! Åh, herre vad kul vi hade den dagen vi fotograferade inför kallelsekorten:)!
Vad får det lov att vara för någon borr i dag?:)!
Som ni alla vet så jobbar jag med Oral protetik och implantat operationer. Ett mycket spännande jobb som jag älskar. Men det är många som INTE tycker att det är lika spännande och älskar oss. Så just därför så tycker jag att det är lite extra roligt att spöka ut hela min familj på Helloween till ett mobilt galet tandläkar team. Och vi har just postat kallelsekort till bestämda familjer under lördagen den 29/10 med plats och klock slag. Så se upp, det kanske är hos er vi kommer?:)!
Är det någon som vet säkert när vi klär ut oss och spökar här i Sverige? Jag har förstått att det är både nu på lördag och nästa lördag?!. Det är många som inte tycker att man skall ta det nästa helg eftersom det är allhelgona och det är dom döda vi skall minnas och inte leka bort den dagen? Så för att vara på den säkra sidan så tar vi det denna lördagen ”också”. Och nästa lördag skall jag ut med sessornas vänner och spöka då med:) Som ni kanske har märkt så är jag en riktig lek mamma. Så jag går gladeligen med barnen ut och spökar två helger i rad:)!
Nu måste jag rusa! Vi ses senare ♥
KRAM

9 thoughts on “NU ÄR ALLA KALLELSEKORTEN SÄNDA!

 1. Me says:

  Vad roligt att du gillar min bloggs ”nya” utseende=) Den behövde lite uppfräschning hihih.
  Ja det är så fruktansvärt tråkigt med vissa tjejer som inte kan glädjas med andra. Vad tjänar man på att vilja förstöra för varandra? Som du skrev, inte så mycket feelgood i det =(

  Vad skoj med nya korten, jag har ju så enorm tandläkarskräck hahah =) Är som ett barn när jag går dit =)
  Ha en dunderfin dag!!
  Kram Fia

 2. Alexandra says:

  Har nyligen hittat hit till din blogg och jag gillar den.Verkligen roliga inbj.kort.Men jag som är så rädd för att gå till tandläkaren skulle nog inte ha kommit till er,hi,hi.Jag tror att det är denhär helgen som är Halloween,för så är det nog i USA.Som sagt,nästa helg är ju Alla Helgona Helgen i sverige och då är det dags att tända ljus för de som inte är i livet och minnas dem.Jag åker alltid varje år till kyrkogården och tänder ljus i minneslunden där.Ha fin dag!Alexandra

 3. Ingela Sjöberg says:

  Ditt jobb låter spännande. Men jag tåler inte att se blod. Så att operera är inget för mig.
  Tur att det finns människor som du som gillar det.

  Tack för en fin blogg. Kram

 4. Life's Silverlining and I says:

  Vilka fina och roliga kort! Låter som ni har det kul på jobbet!:)
  Halloween är den 31a på måndag så då är det bus eller godis men vill man fira på helgen så är det nog denna helg. Allahelgonahelgen är nästa då man går till kyrkogården och tänder ljus.
  kram kram!

 5. Maria says:

  Först å främst så måste jag tacka för dina otroligt fina ord om mitt utseende! 😉 Inte illa att få heta ”dockan” och benämnas som söt, när man fyllt 40. Tackar! 🙂
  Vad gäller halloween så har jag fattat det som att man i bl a USA och England alltid firar den 31:a oktober. Medans vi i Sverige tydligen använder Fredagen eller Lördagen när det är Alla helgons dag. Men jag tycker att det springer ungar som knackar bus eller godis i ett par veckor 😉
  Häftig bild på alla borrar!
  Kram!

  P.s Min mellandotter tyckte att dina foton i dina inlägg var så fina! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *