FAB FREDAG GIRLS ♥

En dagens sovrum.

Tjingeling Fab Fredag!
Hur mår ni i dag girls?:)!
Här är allt bara toppen! Igår blev det inget bloggande för min del. Utan jag var ute på stan med bäste vännen Stockholman och shoppade loss. Alla butikerna i småstaden var öppna till 21,00 och caféerna till 22,00. Det var pintjockt med folk ute på stan = riktigt roligt! Hem kom jag med bla dessa påsarna på bilden. Nya bh från bästa underklädsmärket Chantelle. Ingen gör så bra Bh som dom! Ny hårfärg & nytt schampo från bäste Redken. Inget är så kul som att gå och shoppa, fika med sin bäste vän:)! Tack för igår vännen S♥

Bästa Bh:n från Chantelle.

Enkel & ren i sin stil.

Idag är det en riktig fab morgon med massa to do ….. till CC ♥

 Japp, det är denna hårfägen som jag använder nu!

På Spotify spelas bla denna sköna fredagslåten här hemma (där jag dansar runt med hårfärg i håret, hihih) . Jisses …… jag måste nog tvätta ur det nu:)!Nu fångar vi denna härliga fab fredag!
Så ses vi lite senare girls!
KRAM

8 thoughts on “FAB FREDAG GIRLS ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *