NU HAR INBJUDNINGARNA KOMMIT FRAM!

 

Tjingeling alla sköna bönor!
Idag är jag uppe med tuppen:)! Idag börjar jag nämligen 1 1/2 timmer tidigare än vanligt. Idag har vi operationsdag och jag är ensam första sköterska under 7 op. Och jag behöver lite tid att förbereda inför första patientern.

Här har ni lill Dockan som är på väg till kliniken för att jobba:)!

Här har ni lite borr ……. Hoppas ni inte har tandläkar skräck!!

Kom och sätt er i vår stol om ni törs, hihihihi….
Som ni vet så jobbar jag ju i tandläkar branchen med oral protetik och implantat operationer. Världens roligaste jobb!! Men jag är ju mamma också. Och inte en vanlig mamma. Utan en väldigt barnslig sådan. Jag tok älskar helloween. Och den går jag inför hel hjärtat vill ja lova er:)! I år så är våran familj en mobilt tandläkar tema. Och jag lovar det kommer bli en syn som ni sent kommer att glömma. Jag hoppas verkligen inte att ni söta läsare har tandläkar skräck:)! Åh, herre vad kul vi har haft när vi har tagit kort till dessa kal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *