I SAMARBETE MED MILLAMIX GER VI ER ……

Min älskade pb home vas idag. Kommer från netbutiken här.


Good Morning!

Har ni sovit gott sweeties?
 Det har jag gjort i alla fall. Igår så låg båda sessorna i vår säng. Det är så mysigt att ligga och snosa på sina små sessor, en på var sin sida om mig:)?! Vilken lycka det är att få vara mamma.
Idag är jag lite extra glad eftersom jag har fått ett fint erbjudande till er läsare av min blogg från netbutiken Millamix. Och det är ju den netbutiken som jag har klickat hem lite nya vasar, krukor och doftljus dom senaste dagarna:)!.

Just nu så får alla RofK:s besökare 20% rabatt på hela köpet (gäller även reavaror) i netbutiken Millamix när ni uppger rabattkoden RoomofKarma! Ange den koden i kolumnen när man kommer till kassan. Rabatten gäller tom i söndag 30/10. 

En dagens vardagsrum. Ni som har följt min blogg ett tag nu minns när jag köpte denna stora rosmarin som ni anar i bakgrunden. Den köpte jag i tidig maj och den har blommat hela sommaren och vi har skördat den hela tiden också. Och den står sig fortfarande så fint. Wow, vilken rosmarin!

Jag är tokig i glasvasar/krukor:)! Jag har dom till allt! I den stora så har jag serverat lemonade som ni kan se i tidigare inlägg från i somras. Jag har haft nybakta kanelbullar på kanelbullens dag. Och den lilla Pb home som kommer från netbutiken Millamix kan ni klicka hem här och nu med 20% avdrag med RofK. Den krukan har jag serverat ny kokta morgonägg och nu har jag den som pennställ. Bara fantasin kan sätta stopp för vad du kan använda dessa klasbehållarna till:)!

Våran lilla nakenfis ligger och latar sig på kudden i vardagsrummet. Hon väntar på att vi skall komma och äta lite frukost med henne.

My ♥ little dog!

Nu fångar vi dagen girls!
KRAM

10 thoughts on “I SAMARBETE MED MILLAMIX GER VI ER ……

  1. Room of karma says:

    Klart ni måste kolla in det sötisar:)! Gå in på vasar, krukor och Pb home så blir ni helt förälskade. Och med 20% så är det ett extra roligt besök.

    Godnatt alla sötisar!
    I love you!

    ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *