NOT JUST ANOTHER DAY!

Glad Onsdag!
Wow, vad härligt det är att vakna upp i ett nystädat hem:)! Jag känner fortfarande lukten av ajax bla. Igår så städade jag och vilket resulterade i att jag flyttade om som jag i vanlig ordning alltid gör, hihihi… Men jag var inne på en söt blogg ”Cherry-blossom-world” som inspirerade mig till att börja möbelera om mitt i städet. Så kan det gå när jag blir inspirerad.

Sockret har sin nya D&G glasögon liggandes i en silver fat på fot. Men då kan vi inte missa dom på morgonen.

Sockret myser i sin tok lila Chill Norway dress till sammans med mig vid datorn. När jag tog fram Canon kl 07,10 på morgonen så tycket Sockret att jag var pinsam. Hon är nämligen inne i en period där typ alla är liksom lite pinsamma:)! 

På skrivbordet där jag bloggar nu tidigt denna onsdagsmorgon.

Nu skall jag ta och slänga ihop en omelett med mozzarella, körsbärstomater, lök och färsk basilika.

Och sedan blir det hopp in i duschen.
Jag önskar er en underbar onsdag!
KRAM
CC

6 thoughts on “NOT JUST ANOTHER DAY!

 1. Madeleine says:

  Vilken helt underbar blogg du har, så glad att jag hittat hit! Vilka urtjusiga glasögon din lilla pingla har fått 🙂 och visst är det väl härligt med doften av nystädat hem, det gillas här med 🙂
  kram

 2. Pethra ~ om livet på västkusten ~ says:

  Ja den där dagen lär ju komma då man går från att vara en cool och rolig mamma till en pinsam sådan. 😉

  Hoppas du får en fantastisk dag fina du!

  Kramar
  Pethra

 3. Anonymous says:

  Är det en Chill norway dress? Är det höstens nyhet?
  Vad fint ni har det hemma hos er! Gillar kudden också!

  kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *