HÖST – KÄRLEK TILL ER LÄSARE!

 Detta vackra hjärta gjort av höstens härliga blåbär. Är till er söta läsare.  Jag gillar er såååå mycket. Den sista tiden har jag fått så många nya läsare och fina kommentarer här på bloggen av er. Wow, vad det värmer i hjärtat. Och vad det ger mig mer energi till att fortsätta att blogga. Tusen tack fina ni! jag ger er ”KRAMA”

 Det var nämligen Sockret själv som kom på att göra ett hjärta av våra goda blåbär. Citat – Ta ett kort mamma. Och vist blev man glad ända in i hjärtat när man se denna bild. Det är det enkla som är livet. En härlig höstpromenad, baka en blåbärspaj eller bara ligga i sängen och läsa saga för sina barn tills dom somnar. Jag tycker att det är dom stunderna som livet är som bäst. Och idag var det en sådan stund med blåbären. Det är viktigt att man kan uppskatta dom små och enkla stunderna också!

 På vår uteplatts i solen denna kväll – Helt underbart varmt! Jag ÄLSKAR verkligen TINE K! Jag lägger alltid mina godsaker i den skålen. Det är nog på tiden att jag köper mer Tine K skålar, hihihi… Sessorna kallar till och med denna skål för mammas godis skål:)!
Dagens kvällsmat: Jordgubbsfil med färska blåbär ute i solen.
Tooodelo sweeties!
Men wow vilket väder vi har haft idag. Solen värmer och luften är aldeles ren på något vis. Det luktar höst. Idag har vi njutit av färska blåbär och till helgen har jag hittad världens godaste recept på en höststek med kantarellsås. Nu skall här njutas av skogens alla läckerheter. Jag tänker lägga ut receptet till er i helgen. Den ser helt ljuvlig ut! Men jag kan vara en försöks kanin och testa den innan jag lägger ut den här, hihihihi… Och är den god ja, då kommer det ett recept.
Nu skall jag ta och tända lite ljus här hemma och göra lite höst mys känsla framför tv:n. 
Önskar er en fin kväll!
KRAM
CC
♥ 

11 thoughts on “HÖST – KÄRLEK TILL ER LÄSARE!

 1. Maria - Wikers liv says:

  Håller absolut med! Visst är det viktigt att finna de små stunderna av glädje i vardagen! Det är lycka! Så fin bild på blåbärshjärtat! Ja, de blir ju lite påverkade av mammornas bloggande… ”fota detta”, ”det kan du visa på din blogg”… m.m… 😉 Fortsätt att njuta av livet här och nu!
  Höstkramar! /Maria

 2. Mitas home says:

  Vilket fint hjärta! Så sött av din dotter! Det är som du säger, man ska ta vara på de enkla tingen! Kram från en bloggare som följer dig! Tack vare din kommentar på min blogg, det var ju den allra första! Sånt värmer!

 3. mammaxtre says:

  Imorgon har vi officiellt höst. September är en höstmånad. Då vet vi, med all säkerhet att sommarmånaden är slut 🙁

  men höst, det blir bra det också.

  Ha det gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *