DÅ FLYTTAR VI RUNT MÖBLER IDAG!

Glad tisdag mina solstrålar!
Idag har jag flyttat om lite här hemma för skoj skull. Jag har en idé om att ställa detta skrivbord på tvären ut ur väggen som på bilden ovan. Detta skrivbord som kommer från Design House Stockholm kan man sitta på var sida om skrivbordet. Skrivbordslådorna går rak igenom skrivbordet, smart va?! Och jag tycker dessa Panton stolarna från Vitra är både snygga och mycket praktiska! Dom är gjorda av plast och tåler ALLT! Det är bara att tvätta av dom. Dom går till och med att ha utom hus om man skulle få lust. Dessa stolar står i vanliga fall i vårt kök. Men just nu får dom stå i sessornas rum för en utvärdering om vi skall köpa 2st Panton stolar in till sessornas rum eller inte?!. Jag kan inte bestämma mig om jag gillar detta bättre än det som var tidigare? (ni kan se mer av sessornas rum under fliken barnrummet) Om ni har glömt hur det såg ut innan:)!

Idag gillar Dockan  Fatboy ……. Det är så skönt att bara ligga och slapp i denna jätte kudde, hihihihi….

Jag får då ändå erkänna att jag är rätt förtjust i att dessa Panton i sessornas rum. Men jag skall sova på saken.

Dockans Brio leksak som hon har vuxit ifrån. Tänk vad tiden går fort. Denna Brio leksak kan jag aldrig slita mig ifrån. Det är så många minnen i den. Undra hur länge jag får ha den på hyllan i sessornas rum? innan det är barnsligt mamma, eller det är pinsamt mamma …….. Våra små barn växer fort!
Det är en fördel att alla möbler passar i alla rum. Det är bara att svinga om liten mellan rummen, så vips så har man fått ett helt nytt hem utan att det kostar en krona. Allt går ju nästan i vitt och lite svart här hemma så hur fel kan det bli? hihihi…..
Nu är det dags för nattsagestund för liten Dockan och Me här hemma hos oss. Så time to go ……..
Önskar er en underbar tisdagskväll!
Stora kramar
CC

10 thoughts on “DÅ FLYTTAR VI RUNT MÖBLER IDAG!

 1. Me says:

  Åhh tusen tack!! Vore supergulligt av dig!! Det jag kunde ladda ned var GIMP och det är kinesiska för mig, tokrångligt =((
  Var tom i bokhandeln och kollade efter någon ”GIMP for dummies” haha =)
  Hittade ingen =((
  Tycker det blev superfint i rummet nu, men ibland kan det vara nyttigt att sova på saken =)
  Stor kram Fia

 2. Maria - Wikers liv says:

  Så fina bilder! Som vanligt 😉 🙂
  Ja, det är smart att använda sig av samma färgskala rakt igenom. Något jag lärt mej mer å mer under åren. I nästa hus blir alla väggar vita till att börja med.
  Ha en mysig kväll!
  Kram / Maria

 3. Hasigamas mamma says:

  Jeg elsker de Panton-stolene også!!! Har veldig lyst til å kjøpe meg et par, men har problemer med å overtale mannen i huset… ser ikke helt poenget med ”disse dyre stolene” som han kaller det… hi hi… En vakker dag står de nok her!
  veldig lurt å ominrede litt av og til, fornye hjemmet uten å bruke penger -det er topp!
  Håper den plagsomme bloggerske holder seg unna forresten!
  Ha en fin kveld!

  Klem
  LIse

 4. Sjöbris o vita ting says:

  Stolarna gör sig riktigt bra i tjejernas rum! Söta sessor du har! Gillar pläden i tidigare inlägg tok mycket! Ha en mysig tisdag kväll!

 5. Anna Ahal says:

  Avundsjuka vad mer kan man säga.Men förstår att du tar åt dig.Har läst din blogg länge och njuter varje dag av den.Får mycket inspiration och tips.Fortsätt som du alltid har gjort.

  Glöm den bloggerskan i ”småstaden”

 6. mammaxtre says:

  Dte där med att inte vilja göra sig av med brio leksaker känns igen. Jga har en svart Brio spis. Den är så fin. Den står sedan en tid tillbaka på vinden. Jag kan bara inte, men förstår att jag måste, göra mig av med den.

  En fatboy, har stått på min önskelista länge nu….

  Ha det gott

 7. fiffi says:

  Ska själv köpa nya stolar till köket och fundera på de dessa eller Master, vet bara inte vilka som passar bäst till mitt vita bord. Bordet är nämligen inte så där rubust och tungt, utan mer åt det feminina hållet .Lite avsmalnande ben , osv. Så tills jag har bestämt mig får vi sitta på pallar. hahaha kram

 8. Room of karma says:

  Hej Mammaxtre!

  Jag tror säkert att Panton stolarna passar till ett nättare bord! Ibland så sätter jag in våra panton stolar till vårt andra bord i matsalen. OCh det bordet är ett nätt superelipsbord med silverben. Och det passar jätte bra tycker jag. Vill också berätta för dig att dessa stolarna är tok sköna att sitta länge i. Dom är liksom lite mjuka i plasten känns dets som. Dessa stolar är klart min favorit! Så jag äv bara tvungen att berätta för dig hur bra dom är inför ditt stol val:)!

  Önskar dig en underbar dag!
  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *