Nespresso Nya Barista Creations

Idag var jag nere i Göteborg och gjorde några ärenden, då jag såklart tog ett besök på Nespressobutiken på avenyn. Dagens nyhet för oss var att Nespresso tagit fram kollektionen Barista Creations som är framtagen för kaffets söta harmoni med mjölk eller krämig mjölkskum som jag föredrar.

Detta kaffe finns i tre olika intensiteter för olika smaker och styrka av kaffet.

Detta är klart det bästa Nespresso kaffe jag druckit eftersom jag älskar kaffe latte, Cappuccino och kaffe macchiato. Och i dessa tre sorter då är den ljusa med mildaste kaffe intensitet.

Imorgon blir det till att starta dagen med en god kopp Cappuccino och en fruktsallad.

Godnatt, så ses vi i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *