Hjälp jag tappar så mycket hår

Hjälp mig jag tappar så mycket hår, det har jag nu gjort över en oroväckande lång tid ca 3 månader. Jag har aldrig tappat så mycket hår någon gång i mitt liv inte ens när jag va gravid eller ammade. Jag är rädd för att bli tunnhårig.

Tänker spontant att jag kanske behöver någon form av kosttillskott, kan det vara rent av någon brist på någon vitamin som stimulerar håret? Eller är det hormonellt men vad katten gör man då?

Idag bjuder jag er på ett spontan kort i bilen efter att ha varit ute med hunden nere vid piren vid sjön. Jag har klippt det kortare här om veckan som ni ser för att håret skulle få lite fina toppar. Tänkte att håret kanske va lite slitet men det hjälpte inget. Bytte också schampo utan framgång.

Är det någon av er läsare dom har bra tips då är dom varmt välkomna!!!

Ha en fin kväll vänner,

Kram

4 thoughts on “Hjälp jag tappar så mycket hår

 1. Jessica says:

  Hej

  Jag tränade (promenader varje dag) och åt väldigt nyttigt förra sommaren och gick ned 11 kg. På hösten började jag tappa jättemycket hår och jag blev rädd. Också rädd för att bli tunnhårig. Så jag började äta vitaminer för håret ett par månader och då blev det bra igen! Kraftig viktnedgång stressar kroppen och då säkerligen. En kompis berättade att hon alltid råkar ut för detta när hon gör ned i vikt.
  stress också. Var inte orolig utan köp hårvitaminer.

  Kramar

 2. Malin Österberg says:

  Kan vara järnbrist, hade jag och tappade grymt mkt hår, gå till Vårdcentralen och testa järnet och B-12 också, så kan du utesluta det! Kram

 3. Malin says:

  Då ska jag tipsa dig om ett så bra kosttillskott som har hjälpt både mig och min dotter då vi också har tappat otroligt mycket hår för några månader sedan.
  Det heter Hair Lust och dom är ett veganskt kosttillskott, vi har ätit dom 3 månader nu och vi tappar inte längre något hår. Jag trodde inte på det här men dom funkar verkligen. Sist jag var hos min frisör så sa hon men vad har du gjort med ditt hår och det är fler som har sagt att håret ser annorlunda ut.
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *