En dag på Eriksberg och ett studiebesök på Elvanstandläkare

Ett riktigt trevligt besök i goa Göteborg.

Igår var jag och besökte min vän Annas arbetsplats Elvanstandläkare som är en mycket modern och fin tandläkarklinik som har ett fantastiskt läge på Eriksberg vid kajen. Från varje behandlingsstol kan du blicka ut över Göteborgs hamninlopp och på kajen nedanför kan du köpa färsk fisk och skaldjur direkt från fiskebåten på fredagarna, hur charmigt är inte det? Så när du varit duktig och gått till tandläkaren så kan du belöna dig själv med ett kilo färska räkor direkt efter besöket ?

Rakt över parkeringsplatsen nedan gick vi och köpte dagens lunch på en mysig restaurangbåt som där serverade såklart fisk, vad serveras annars i Göteborg med detta läge? Helt jäkla magiskt vackert måste jag säga! Det går ingen nöd på min vän Anna som också jobbar som tandsköterska här på Eriksberg? Vilket läge!

Efter vårt trevliga studiebesök på hennes klinik, lunch och inköp av färska kräftor av fiskarn i båten gick vi över till deras mycket trevliga kvartskrog Tapas by River. Här drack vi Sangria, drack vin och åt charkuterier i form av olika skinkor, ostar med tillbehör. Vi beställde in rotfrukts chips med rom och där efter en efterrätt med kaffe.

Hela dagen kändes verkligen som att det bor goa gubbar i Göteborg ? Så himla mysigt vi hade!

Tack Anna för en fantastiskt mysig dag med extra allt ❤️ Det kommer bli fler after work här i sommar!

Ses i morgon vänner,

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *