Nationaldagen och en tävling

Nationaldagen och en tävling med Lakritsfabriken.

 

Nationaldagen och en tävling med Lakritsfabriken.

 

 

 

 Tjingeling

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Här hemma har jag just vaknat upp med ett sällskap av fnittriga tjejer. Vår stora dotter har haft en vän som sovit över tills idag. M är på väg till ICA Maxi för att köpa mys frulle med allt vad det innebär. Planerna var att jag skulle ligga i solstolen på förmiddagen men det blev snabbt ändrat då jag tittade ut på vädret och hörde väderprognosen på nyhetsmorgon. Man undra ju vad som hände med denna våren/sommaren?. Nu har jag tröttnat på denna kyla, blåst och regn.

Vad har ni för planer idag på nationaldagen? Vore det inte lite kul om det fanns någonting traditionellt svenskt man kunde göra denna dag med barnen, kanske fira lite mer som våra grannar i väst på 17:e maj? Någon som har lite ideer?

.

Nationaldagen och en tävling med Lakritsfabriken.

 

Nationaldagen och en tävling med Lakritsfabriken.

 

 Idag tänkte jag att vi skulle fira vår nationaldag till ära med att starta en tävling för alla lakritsälskare här på bloggen, där ni har chansen att vinna hem två paket av deras Liquorice Sticks Chocolate Glazed Polka.

.

.

För att vara med och tävla behöver ni svara på följande fråga:

.

Vilket år lanserar Lakritsfabriken i Ramlösa sin premiumlakrits?.

Svaret hittar ni här.

.

Tävlingen är i samarbete med Lakritsfabriken och pågår i två veckor, avslutas lördagen 20/6 kl 23.59.

.

Lycka till

Kram/Carola

.

.

24 thoughts on “Nationaldagen och en tävling

 1. Nina Johansson says:

  9/4 2011

  Tack för fräsch blogg! Snygg inredning, ljust och luftigt. Bra mattips och rese-, utflyktsdagbok. Kramar Nina

 2. Annie says:

  Jag är inne på din blogg varje dag. Tycker den är väldigt fräsch nu när du gjort om den.

  Rätt svar, år 2011.

  Kram Annie

 3. Frida Elmgren says:

  Hejsan!

  Oooh dessa har jag ännu inte haft turen att smaka på, lakritsälskare som jag är 😀
  Svaret på din fråga är 2011 så nu hoppas jag på tur!
  Hälsningar Frida Elmgren

 4. Annika Jonsson says:

  Hejsan, jag är gärna med och tävlar om lakrits från Lakritsfabriken.
  Rätt svar 2011.
  Kram

 5. Erika says:

  Åh vad kul med tävling! Svaret är år 2011.
  Håller tummarna för vinst, lakrits är det bästa jag vet.
  /Erika

 6. Susanne says:

  Yummy:) älskar lakrits!
  Klart jag vill vara med och tävla.
  Lakritsfabriken lanserade premiumlakrits år 2011.

  Med vänlig hälsning Susanne

 7. Rolf says:

  Hejsan!
  Skulle vilja muntra upp min kära dotter som haft svår cancer och varit så förtvivlad. Vet att hon älskar Lakrits, så hon skulle bli så glad!

  MVH/Rolf

 8. Madelene says:

  Hej!

  År 2011 är rätt svar!

  Skulle bli överlycklig om jag får vinna lite god lakrits. Så nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan och hoppas sen få jubla att jag det vann!!!

  Kram/Madelene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *