Cult DESIGN på Campadre

090

 

007

 

024

 

018

Ur min stora dotters rum idag.

.

.

.

.

Hej

.

Ni missar väl inte att Campadre säljer dessa fina sängbord/blomsterbord från Cult Design till vrakpris. Upp till 67% rabatt idag och två dagar framåt. Det finns ju inget roligare än att inreda barn/tonårsrum. Vår stora tjej var med och valde detta sängbord då hon gillar inredning som jag. Detta sängbord var lite extra roligt och annorlunda då det var en stor kub som är nersänkt i bordet tänkt för att sätta en blomma i. I botten utav lådan så är det en genomskinlig fat som passar perfekt i facket så inget vatten ligger och förstör det vackra bordet. Jag fick en ide om att kanske köpa den till min lilla dotters rum också nu när det var extra pris och allt. Min tanke är att i denna kuben/blomsterlåda skulle jag kunna fylla med lego. Så att legot alltid ligger uppe för att leka. När man byggt klart så drar man enkelt ner det i den öppna lådan igen:) Fiffigt!

.

Som ni ser så håller jag på att göra lite här på bloggen. Känner för lite förändring även på min sida. Hoppas ni gillar det!

.

Kram/Carola

.

3 thoughts on “Cult DESIGN på Campadre

  1. Maria says:

    Tack fina du för de fina orden om vår student-tjej! =)
    Vilket snyggt bord!!! Och så himla fiffigt att ha lego i det, det blir nog toppen tror jag! Det är som du skrev hos mig, åren går så fort, snart så är legot borta och studenten närmar sig 😉
    Kram/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *