Shoppa med 20% rabatt

kankse-tilemedjagcccccgg

 

1. Ajlajk Topp med spetsärm hittar ni här.
2. Please Jeans hittar ni här.
3. Odd Molly blus hittar ni här.
4. Odd Molly kofta hittar ni här.
5. Lise Sandahl klänning hittar ni här.
6. Odd Molly blus hittar ni här.

.
.
Du får 20 % allt i webbutiken inklusive rean från och med idag… 5 juni fram till på söndag den 7/6. Uppge bara koden  roomofkarma
.
..
.
.
.
.
.Hej hallå freeeedag!
.
Vaknat till klarblå himmel och lite för mycket att göra på schemat men det är ju freeeedag! Dessa veckorna är hektiska då det är avslutningar i diverse sporter, skola och andra föreningar. Det är uppträdande och det är blommor till fröknarna mm. Och sedan är det semestrar som skall bokas med och utan vänner/släkt. Och så håller det på hemma hos oss just nu. Idag tänkte jag sätta mig och skriva ner listor över vem som gör vad. Känner att jag har för mycket i mitt huvud för tillfället och det stressar mig bara.
.
Och sedan får vi inte glömma att planera in klädinköpen till den perfekta midsommaroutfiten. Frågan är skall det bli klänning eller byxor i år?  Denna helgen har ni möjlighet att köpa fina märkeskläder så som Odd Molly, Please och Ajlajk mm vilket är några utav mina favoritmärken hos My Ztyle.
.
.

Happy shoppig!

.

KRAM på er och hoppas att ni vaknat på det allra bästa fredagshumöret!!.

tillvisitkort2

3 thoughts on “Shoppa med 20% rabatt

 1. A House With A View says:

  Superfin inspo!! Och vilka fina bilder på dig, vad vacker du är! Fina foton från ditt hem också (i inlägget nedan), det är så fint att ta in kvistar och blommor från trädgården – det enkla är oftast det vackraste!

  Önskar dig en fin helg!

  Kramar aka

  • Carola says:

   Vad gullig du är, tack!!
   Jag håller helt med dig, – det enkla bor det vackra!

   Stoooor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *