NÄR DOCKAN TAR PICS

En dagens Lotta &  Me utanför Djursjukhuset på Ringön tidigt i förmiddags. Och det är liten Docka på 4 år som står bakom Canon 550D. Där av så kan ni inte se mitt ansikte:)! Men jag bad henne att ta ett kort på lilla Lotta. Och det gjorde hon, hihihihi.

Den bedårande och charmiga Bulldoggen Blomman på 1,5 år var också en av patienterna på djursjukhuset på Ringön. Visst är hon helt ljuvlig.
Välkommen Mysfredag!
Nu är det fredagsmys kväll hemma hos oss – veckans bästa dag! Här har Sockrets bästis L just gått hem. Dom har varit runt på stan med mig och Dockan och kikat på kläder, smycket och köpt ett helt nytt Lego Friends ”Emma” som har Sverige premiär i morgon. När vi besökte butikeken idag så stod personlen och plocka bland legot och förberedde morgon dagen, men vi fick då äran att vara den första som köpte det nya  Legot – gissa om Sockret var stålt?! Och kort där efter så mötte vi Idol Moa från senaste Idol som bor ett stenkast från oss. På håll stod vår lilla Docka bakom benet på Daddy och vinka till Moa där hon satt på ett Café i Storkenhuset. Men Sockret och bästisen L var modigare och gick fram och berättade för Moa att hon är deras idol och krama om henne. Och söta Moa talade med dom. Gissa om hon har gjort deras dag ♥
Nu skall jag hoppa i myskläderna och krypa ner i soffan och njuta av fredagskvällen med min kära familj.
KRAM

6 thoughts on “NÄR DOCKAN TAR PICS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *