LIV VAS AV JONAS BOHLIN

Vaknade och åt frukost intill dessa ljuvliga lime/ljusrosa färgade papegojtulpanerna – Visst är dom helt ljuvliga ♥ Det är verkligen min favorit tulpan sort. 
Godmorgon Alla Sköna Bönor!

Har ni sovit gott?
Här är vi uppe med tuppen denna lördagsmorgon. Idag är det mycket som skall hinnas med på förmiddagen. Och jag är just på väg bort till biltvätten bla. Igår så lyste solen härligt över vår lilla småstad – men det som var mindre härligt vad att, se min smutsiga svarta bil i solen:)! Allt skit syns så tydligt i solen. Men när jag svängde in på macken igår för att tvätta min bil så var det 8 bilar före mig i kön. Så jag har förtöver den uppgiften på dagens to-do lista:)!

Denna vas Liv har vi köpt till vår förstfödde dotter när hon låg i magen och var ca 3 månader gammal. Vasen Liv är designad av Jonas Bohlin och så här skriver han själv om denna vackra vas.
LIV VAS
Vasen är springen ur min sons födelse
då vi såg honom på ultraljudsbilden
när han fortfarande låg i magen.
Den formen har vasen,
denna behållare av liv,
det kraftverk vi alla kommer från.
Jag har satt i två kvistar
som bildar ett kryss.
Kors är alltid intressanta
eftersom något möts på mitten.
Två vägar, två tider, två människor.
Två som möts.
Det är vad livet handlar om.


Jonas Bohlin
När jag var i tredje månaden så var jag och Daddy på en konstutställning av Jonas Bohlin på Röhsska museet i Göteborg. Och under denna utställningen så sålde han dessa vasarna signerade och nummrerade – Och vad passar inte bättre som en välkommen till värden present till vårt lilla Socker som låg och växte i min mage!

Åhhh vad jag älskar denna rena och enkla färg! Krispigt grönt.
Och någon är ljuvligt rosa.
Nu skall jag ta och packa träningskläderna för mina små älskade flickor. Oj vad klockan går fort. Nu får jag sluta blogga, risk att komma försent annars:)!

– Nu gör vi dagen girls
 – Är på ett strålande humör
 – Det kan bara bli en bra dag!
KRAM

7 thoughts on “LIV VAS AV JONAS BOHLIN

 1. The House says:

  Tack för ditt svar 🙂 Vad härligt att det fungerar för dig, låter ju lovande. Ska nog prova efter vasan.

  Väldigt vackra bilder har du som alltid, nu ska det bli ändring på även mina bilder då jag äntligen fick min efterlängtade Canon i går.

  Ha en superduper trevlig helg!!

  Kramar Frida

 2. Anonymous says:

  Hitta just hit till din blogg idag. Wow, vilken fin blogg du har.
  Har en fråga ang dina vita golv. Vad är det för fina vita golv du har?
  Var är dom köpta osv?
  Mvh Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *