ÄLSKAR LCHF & JAG TAPPAR I VIKT NU

En dagens Me.  -1 kilo visar vågen denna veckan – Jippi!
Todeloooo!

Vilken dag vi har idag vänner!
Denna torsdagen är historisk för sverige. Vi har fått en liten prinsessa. Grattis viktoria & Daniel. Än har vi inte hunnit se några bilder på den lilla babyn.
Och idag så har även lilla jag tappat 1 kilo – Jippi:)! Ni är några som undrar om jag fortfarande äter LCHF, svaret är ja! Först och främst så måste jag säga att jag mår så bra av denna kost. Jag har aldrig socker fall som jag tidigare hade. Jag är piggare och där till som en stor bonus så tappar jag i vikt. Det går sakta men jag tappar hela tiden. Idag så visade vågen -1 kilo denna veckan ♥ Nu har jag tappat ca 6 kilo sedan andra veckan i Jan i år 2012.
Vad jag äter? Jo jag utesluter all pasta, bröd, potatis och alla andra kolhydrater som är över 5g kolhydrater /100g
Till frulle så äter jag ofta bacon och ett kokt ägg & en stor latte.
Till mellis så äter jag baby ost.
Lunch så äter jag ofta kött, sallad och fet sås – mums!
Kvällsmat hmmmm det är olika. Idag blir det nog lax med romsås och handskalade räkor till. På kvällarna så brukar det vara lite vad jag känner för. Men dock då inte mer än 5g på 100g kolhydrater så klart.
Ni är några som fundera på att börja äta LCHF har jag förstått här på bloggen. Och jag rekommenderar verkligen det! Man mår sååååååååååå bra av denn kost! Men dom två första veckorna så mådde inte jag inte så bra som jag gör nu! Jag kände mig lite små yr och allmänt knepig får jag nog erkänna. Men efter 2 veckor så mådde jag kanon!
Nu skall jag gå ut i köket och laga lite god lax till mina små hungriga älskade sessor. Tänka att jag har två egna sessor:) Det du Viktoria & Daniel:)!
KRAM

22 thoughts on “ÄLSKAR LCHF & JAG TAPPAR I VIKT NU

 1. fiffi says:

  Här är en till som tänker LCHF från en vecka tillbaka. Jag har ännu inte vägt mig, då vi tillbringat veckan hos särbon och här finns ingen våg. Men spännande ska det bli att få se resultatet i morrn när man kommer hem. Ja visst är vi lottade, själv har jag 2 sessor och 3 prinsar inte dåligt.

 2. Mitas home says:

  Men va snygg du är!! Wow!! Och va duktig du är! Bra jobbat! Blir faktiskt inspirerad, har några bikinikilon jag skulle vilja bli av med.. Men har en sån krångelmage så jag är livrädd för olika kostprogram.. Jag får försöka motionera bort dom istället eller inte.. Hihi.. Bamsekramar från mig! Och jag är ju också stolt mamma till två sessor! = )

 3. Anonymous says:

  Ratar verkligen LCHF så jag håller inte med… tycker den är helt galen faktiskt… helt säker på att man snart konstaterar att metoden är vansinnig! Ut och motionera folket!
  Johanna

 4. Anna at Amerikana says:

  Visst är det härligt! jag är vete-allerigiker så äter ändå inte veteprodukter, även smågodis med glukos är det vete i, så det blir en lc- diet ändå. Jag äter nog inte så mycket fett som man ”ska”, men low carb och lite fett fungerar perfekt – man mår så bra! Nu ska mina sista preggo kilon bort till sommaren. Enough is ENOUGH! haha! KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *