POWERWALK TIDIGT DENNA SÖNDAG ♥

Me tidigt i morse på väg ut på min PW runt vår lilla söta sjö. 
Todelooo Söndag!
Wow, vilken härlig morgon vi har vänner. Jag var uppe med tuppen och tog mig en lååååång PW. Åh så nöjd jag är över mig själv i dag:)! Men det var lite små halt, och jag vår på vippen att ramla vid två tillfällen. Men jag lyckades parera det med armarna rakt ut, måste sett hur kul ut som helst:)!

Dagens frulle.
Hahahah, den bilden blev ju helt galen. Men det var i alla fall en del av min fulle i morse. Nu skall jag ta och baka lite LCHF bröd också:) Det skall bli spännande. Jag har fått ett kanon bra recept av vår föreläsare igår:)!.
Önskar er en fin söndag – så ses vi lite senare!
KRAM

 

4 thoughts on “POWERWALK TIDIGT DENNA SÖNDAG ♥

 1. Jenny says:

  Hej
  Tycker baconbilden var hur festlig som helst.

  Jag bakar ett par olika LCHF-bröd. Ett med bla mandelmjöl, sesamfrö. linfrö och fiberhusk. Dessa blir mer som ”riktiga” bullar. Gör ett med massa nötter och frö, ägg, philadephia och riven ost som också är gott.
  Dela gärna med dig av ditt recept.

  Jag pratade med min arbetskamrat igår (hon som är licentierad LCHF-rådgivare). Frågade om hon hade några enkla direkta tips. Hon sa bla att ett enkelt sätt att bedömma sina måltidsstorlekar är följande: Varje portion ska bestå av protein i storleken av din utsträckta hand och lika mycket grönsaker. Fett/sås som fyller din kupade hand dvs 1/2-1 dl.

  Vi pratade även om viktnedgång. Varför tar det tid för vissa? Hon får ofta denna fråga. En orsak menade hon, är att många kvinnor har prövat olika dieter genom åren och kroppen har utsatts på jojobantande. De får ge veckor och ibland månader med LCHF innan något händer. Det kan tid innan kroppen vågar släppa på fettet.

  Tänkte även på din latte. Mjölken jag har hemma (mellanmjölk) innehåller 5 g Kolhydrater/1 dl. 2 dl innebär halva dygnsmängden av kolhydrater för mig så jag försöker verkligen dra ner på mjölken. Dricker hellre Cortado (hälften espresso, hälften mjölk) men å andra sidan älskar jag starkt kaffe.

  Önskar dig en härlig söndag.
  Kra/Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *