ATT SKAFFA SIG MÅL

Här har ni mitt mål med LCHF. Jag skall vara snygg i ett par Met Jeans i sommar/höst!

Godkväll Alla Bloggisar!

Idag har jag haft en riktig toppen dag! Jag har varit ute på loppis, på stan och köpt cocsfett samt en sväng till affären för att köpa lite mer nya roliga lchf produkter. Men jag måste nog ändå säja Oh my, vad dyrt det va med ekologisk rawfood cocosfett i helsokostbutiken priset för en burk på 500ml kostade 220kr. Men den är nog riktigt dryg. Obs det är inte stekcocosfett utan den som smakar cocos som man kan lägga i smoothie osv….

Just nu så har söta Anna ”Nanny” lämnat oss precis. Hon har faktiskt haft en heldag hos oss från kl 12,00 – 18,00. Hon har nästintill haft en föreläsning för mig och Daddy:) När hon kom så var jag såååå sjukt laddad  med massa frågor. Och nu när hon lämnar oss så har jag inte en fråga:)! Allt är besvarat – Tack Anna ”Nanny”

Vi har lagat mat tillsammans och en super gooood chokladmousse:

Recept kommer här:

6 små glas

100 g choklad 70%
3 dl vispgrädde
2 äggulor

Smält chokladen på en tallrik över en kastrull med kokande vatten. Jag valde en
mied mint i. Succé! Vispa grädden lätt (Obs! den ska nästan vara rinnig) och tillsätt äggulorna. Rör ner den smälta chokladen. Fördela i små glas.

Åhhh herre så gott och enkelt det kan vara:)! Vi lagade mat mest för att jag ville se hur stor en potion kan vara. (mina pot är heeelt normala, så nu vet ni det:)) Och eftersom klockan skena i väg så blev vi hungrig också. Men ni kunde tro att sessorna gillade maten vi lagade i dag:) Dessutom så hade Nanny med sig lite alt av nudlar som var  jätte goda. Dom finns att köpa på netbutiken Bodystore.com där finner ni massor av LCHF mat.

Måst nog ändå säga att det är inte alls så krongligt med lchf som jag hade befarat. Jag har också fått låna lite böcker av vår föreläsare ”Nanny” och självklar så är det boken Dags att bli smal! av den roliga Katrina Zytomierska som har gett LCHF ett ansikte, hihi! Samt en riktigt bra bok LCHF – husmanskost av kostrådgivaren Anna Hallén. Det är en mycket bra bas kokbok. Det var bla den som vår ”Nanny” kom igång med.

Så nu tjejer kör jag så det ryker:) Så håll utkik här på bloggen. För när ni ser mig  i en dagens Me i Met Jeans – då vet ni att jag nått mit mål!!

Nu skall jag ta en latte med en stor klick ekologisk Cocosa som det står på burken – jammy:)!

Vi ses i morgon!

KRAM

Psst! Ett tips. Jag har läst att denna extra ekologiska virgin coconut oil är en super bra hår inpackning:)! Skall man kanske våga sig på att testa det i kväll?

14 thoughts on “ATT SKAFFA SIG MÅL

 1. Anonymous says:

  Roliga du! Lycka till med allt nu =) och hör bara av dig om det är något! by the way, denna veckan hade jag bara gått ner 0,2. så det finns VECKOR som går bra och några som går mindre bra. Kämpa på så ska vi nog se dig snart i dina slitna jeans =) kram till er. NANNY!!

 2. Lifestyle by Moi says:

  Du ska se att du kommer nå resultat nu!!!!

  Ja cocosfettet är dyrt, inte så drygt men otroligt bra (även i hår och för huden).
  Jag var iväg på Kviberg i går och köpte några gamla lådor som jag visar på bloggen i dag och skulle vilja veta en sak.
  Du hade ett jätte fint inlägg när du var på Hisingen och fotade bla en vägg klädd med tidningar som olika personer hade målat på, var på Hisingen är det? Skulle så gärna vilja åka dit och ta lite kort som kan passa i min tonårings rum.

  KRAM & HA EN TREVLIG LÖRDAGS KVÄLL

 3. Room of karma says:

  Tack för ditt stöd:)! Då skall jag nog ta och testa cocsfettet i håret Tack för tipset.

  Korsningen Hjalmar Brantingsgatan och Gustaf Dalénsgatan på Hisingen. Det är en gammal bensinmack som dom håller på att riva ner. Vet inte om det finns något kvar. Dom håller på att riva ner hela området. Så du får nog skynda dig dit. Annar så har du röda sten som också är ett snyggt motiv till ett killrum. Ibland så kan jag bara ta och åka runt i lite flummiga & ruffiga områden för att hitta råa motiv. Det är super kul! Och Hisingen har ju fullt av sådana områden:)! Lycka till!

  Nu skall jag ta och kika in på din blogg!

  Kram och ha en fin kväll! ♥cc♥

 4. Trådsnella says:

  Jeg kjøper all helsekost på http://www.iherb.com
  alt er så fantastisk mye billigere og hvis du holder deg under 1,8 kg i pakken din

  hvis du bruker denne koden ved ditt første kjøp hos i herb får du 5 dollar ekstra i rabatt : FAF681
  å denne kokosoljen er kjempegod: http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Coconut-Oil-Extra-Virgin-16-fl-oz-473-ml/3111?at=0
  handler du for under 1,8 kg er det kjempebillig porto også! 😉

  Sikkert mye lchf mat du kan finne mye billiger der! Vet ikke helt hvordan de svenske tollreglene er, men her i norge bestiller vi for under 200kr per pakke for å slippe tollavgifter…

 5. Anonymous says:

  Härligt C. Kul att du är på G.
  Nu får du dela med dig av dina tips till mig 🙂
  Vilket kokosfett är det du köpt? Märke?
  Maila mig.
  Kram Betty i Småstaden

 6. Shopstop-Ann says:

  Supersmart att ha ett tydligt (och snyggt!) mål. Jeansen är supergrymma.
  Och jag undrar verkligen hur håret blir av cocosinpackning?!? Har en liten provburk hemma…men tänkte låta dig testa först innan jag vågar..! 😉
  Kram, ha en fortsatt toppenhelg!

 7. Lifestyle by Moi says:

  Tack, ska åka vägen förbi och se om stället finns kvar.
  Armelådorna finns på ÖB i Kviberg, finns i olika storlekar (killen som sålde lådan trodde jag skojade när jag sa att den skulle bli ett bord).

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *