HUNKY DORY – ANNIVERSARY CANDY PINK

En dagens: Vårens finaste tröja från Hunky dory (Anniversary candy Pink) linne Amerika vintage, Jeans Denimbirds och mina älskade gammla UGG.
Hej Alla Godingar!
Vilken härlig dag vi har haft idag. Solen har lyst över småstaden och vi har bara myst tillsammans hela familjen. (Vi har verkligen laddat batterierna)
Här hemma så har jag just nattat mina två små sessor. Och själv så hade jag tänkt att se ett avsnitt av Real Housewives of Beverly Hills. Dom är ju bara för underhållande, eller hur?! Det blir en bra avslut på denna härliga helg.

 

 

Här ser ni tröjan lite tydligare. Visst är det en härlig glad rosa färg!?!  Och att den heter Candy Pink – gör mig bara ännu gladare:)! Jag har letat som en toook efter just denna rosa Hunky dory tröja. Den är slut i varje netbutik. Och sedan så ramla jag på den i en utav småstadens butiker – SÅLD, hihihi. Det brukar alltid vårt Socker säga när hon vill ha något. Hon tar den och sedan säger hon -SÅLD mamma:)!
Ha en skön söndagskväll – Så ses vi i morgon igen!
KRAM

11 thoughts on “HUNKY DORY – ANNIVERSARY CANDY PINK

 1. Anonymous says:

  Såå snygg, gillar ju stjärnan också.
  Finns den i andra färger?
  Vill haa 😉
  Inboxa mig vart du köpt den.
  Kram Betty i småstaden

 2. Pompadie says:

  Hej!
  Behöver lite hjälp…:)
  Dina uggs är dom normala i storleken eller?
  Jag hittade på heppo.se uggs lynnea och det står
  att man borde köpa en storlek större än man ha.
  Hur upplever du dina skor?

 3. Room of karma says:

  Hej Pompadie!

  Jag upplever mina UGG normala i storleken! Jag har 39 i vanliga fall
  och jag har 39 på dessa skor. Men du får tänka på att man skall vara barfota i
  alla UGG skor. Så då försvinner det i storleken också:)!

  Hoppas det hjälpte dig något! Lycka till.

  KRAM ♥ CC ♥

 4. Anonymous says:

  Tack för svaret. Nu skall jag bara hitta en sådan tröja också? Har den butiken någon netbutik
  från din småstad? Eller kan dom skicka varan tror du? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *