Ljuvliga doftljus från The Blommsbury hotel

Ljuvliga doftljus från The Blommsbury hotel

Ljuvliga doftljus från The Blommsbury hotel

Ljuvliga doftljus från The Blommsbury hotel

Igår var jag hemma hos en väninna till mig och hämtade mina beställda doftljus från The Blommsbury hotel, de har det bästa och godaste doft ljus jag någonsin luktat på! Jag är galen i doftljus och jag är kräsen också 😉 Så om jag säger att dem är i världsklass då kan jag lova dig att dem är det!  Så om ni någon gång åker till London så ska ni åka till detta hotellet, och det är inte bara för att de har härliga doftljus utan för att det är ett fantastik fint hotell. När jag och min stora dotter åkte på en mor & dotter resa för att shoppa och bara njuta så åkte vi till detta hotell, tips från en fin läsare här på bloggen. Mer bilder från hotellet så kan ni klicka här och deras ute servering som heter Dalloway Terrace  här.

Nu ska jag återgå till mina studier. Det passar bra så här års att sitta hemma och dricka varm te, plugga och tända ljuvlig doftljus! Jag gillar verkligen livet som vuxenstudent! Att studera på distans är fantastiskt bra.

Ha en fin dag vänner. Kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *