Mina nyårslöften håller i sig och jag har gått med i Viktväktarna

Mina nyårslöften håller i sig och jag har gått med i Viktväktarna

Nicecream som består av frusen glass som man skivar och fryser in i frysen över natten. Dagen där på tar du fram den frusna bananen och mixar den i en mixer tills den blir som en glass (det är verkligen super gott) sedan häller du upp den i en skål och pryder den med färska frukter och bär – Det är 0 SmartPoints! Om ni som jag vill ha chiafrön på så är det 1 P/1 msk. Så detta är ett mycket bra tips till er som vill hålla igen lite och samtidigt riktigt gott!!

 

Håller era nyårslöften i sig nu när vi har gått in i februari? Det gör faktiskt mina.  Mina nyårslöften var egentligen bara ett i år och det var att få in bra matvanor och träning i min vardag. Igår tecknade jag ett avtal med viktväktarna för jag behöver tappa kilon men också lära mig göra bra smarta val. Viktväktarna är inte bantning utan ett sätt att leva och det är det jag tycker är så bra med just Viktväktarna är att lära sig äta rätt vilket passar mig och att man kan spara i en form av poäng så att man kan unna sig godsaker till helgerna då man kanske vill ha sig ett glas rött vin, bubbel eller andra godsaker som hör helgen till. Men vardagen den ska vara sund för mig är mitt löfte. Jag har valt att ladda ner appen vilket gör det mycket enkelt att följa.

Sedan har vi det här med motion. Ja jag har faktiskt hängt på gymmet en hel del sedan nyår och ja det är riktigt skönt! Jag är en människa full av energi så att träna är mycket bra för mig, jag mår riktigt bra av det. I går fick jag ett nytt program som var riktigt tufft av Ingvar på gymmet, och jag säger bara wow det känns i dag att jag tränade hårt igår 🙂 Men jag gillar att se resultat så det får jag hoppas att jag ser mot sommaren då jag kanske slipper bada i vassen 😉 Badhuset i Tyskland under nyår var fantastik men det var där och då jag kände att nu får det vara slut på denna mammakroppen, om barnen är 10 och 14 år så kan man inte skylla på gravidkroppen sätter sina spår eller att mamma ledigheten gör att man småäter 😉

Känner att nu är det min tur. Nu håller jag på med min utbildning, tar tag i sunda matvanor till att träna minst 3-4 gånger i veckan. Nu kör jag så det ryker och jag älskar det!!

Så kommentera om ni vill se mer från mina nya recept och livsstil, och ställ era frågor om ni har några om träningen! PUSS <3

One thought on “Mina nyårslöften håller i sig och jag har gått med i Viktväktarna

  1. Malin says:

    Ska bli spännande och roligt att få dela denna resa med er! Och va mycket god mat vi ska äta – fast med smarta val ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *