Städhjälp eller inte

Städhjälp eller inte

 

Hello!

Jag har nu dom senaste åren haft väldigt bra arbetstider och dom senaste 1,5 åren har jag studerat. Men snart är jag redo för ett nytt kapitel i mitt liv och kommer att börja jobba heltid. Då undrar jag om man skulle fundera på hemstädning. Har googlat runt och hittat detta företaget här. Där kan man få en offert direkt på nätet och om man tar storstäda en eller två gånger i månaden så blir det inte så dyrt som jag trodde. Det som jag är orolig för är om man i framtiden kommer att ha lika mycket tid över till städning som jag har idag. Jag kanske bara glider i väg nu men nu vet jag i alla fall vad det kostar. Man kan även lägga till fönster puts om man vill det,

Nu börjar mitt examensarbete likna något och jag har fått ihop en röd tråd, det känns väldigt skönt. I dag har vi även bokat upp en lite resa som vi skall göra fram i vår, mer info kommer senare när alla detaljer är klara.

Ha en underbar kväll vänner, vi ses senare

Kram CC

One thought on “Städhjälp eller inte

  1. Emma says:

    Hejsan.

    Jag är hemmafru men har ändå haft städhjälp i ca 10 år, det är det bästa som finns och du kommer inte att ångra dig. Tänk att all tid du lägger ner på att städa kan du utnyttja till att göra något roligt istället och låta proffsen sköta städningen.
    Lycka till med ditt beslut.

    Mvh Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.