LIVE FRÅN STRANDEN

20120725-164444.jpg

Här njuter vi av citron limonades i solen på våran vackra strand

Lime

Tjing alla soldyrkare

I dag har verkligen värmen kommit till våran småstad och nu passar vi på att njuta fullt ut

Nu har vi tagit oss ner till stranden för att njuta av underbara bad. Till och med badkrukan me har doppat mig och nu njuter jag av värmen, daddy lutar sig tillbaka och flickorna leker i strand kanten. Nu ropar sockret att hon vill ut på bryggan så jag får sluta att blogga och ta hand om familjen

20120725-171235.jpg

Vi hörs senare

Kram

5 thoughts on “LIVE FRÅN STRANDEN

 1. Milla says:

  Men åh vad gott det där ser ut! Citrondryck är verkligen gott dessa varma dagar. Jag mojsade ned citron och färsk mynta i en karaff idag och fyllde på med is och en flaska kolsyrat vatten från aga:n. Nice. Vetdu, jag kom automatiskt in på din nya sida från Bloglovin´utan att jag behövt byta nåt, det var lite märkligt…. kram Milla

  • Carola says:

   Men åhhhh vilket härligt tips! Skall absolut testa den ♥ Tack fina du!

   Ja, man kommer automatiskt in på min nya blogg roomofkarma.se men när jag står med i era blogglistor så ser ni inte att jag har uppdaterat mig. Så det ser ut som om jag inte gjort något nytt inlägg förän jag la in det senaste inlägget på blogspot ( ca 2 dagar sedan) Så vill ni följa mig och mina uppdateringar (inlägg) så måste ni skriva in ny adress på er blogglista.

   Tack fina du för din kommentar ang detta!

   Kram CC

 2. Carola says:

  Vad kul att ni hitta hit ♥ Välkomna!
  Ja, äntligen har dom varma sommardagarna hittat hit. Har hört att den håller i sig även i morgon:)

  Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *