OCH VINNAREN ÄR ……

 

Nu har AGA dragit en lycklig vinnare av en  kolsyremaksin Aqvia Balance White från AGA och den lyckliga vinnaren är Jeanette Karlsson (i Karlstad) inlägget skrevs den 12 Juli kl 10,12.

 

Tusen tack ni alla för ert deltagande hälsar både AGA & Room of Karma!
Maila dina kontakt uppgifter till roomofkarma@hotmail.com så kommer snart en fin Aqvia Balance White från AGA hem till dig!
Kram
KRAM

One thought on “OCH VINNAREN ÄR ……

  1. Jeanette Karlsson says:

    Jippi, jag som aldrig har vunnit något.Någon gång ska ju vara den första 🙂 Perfekt att släcka törsten med under varma sommardagar, tusen tack AGA och Room of Karma för en underbar blogg och denna fina uppenbarelse som ska pryda mitt kök, och jag o min familj slipper nu mera vara törstiga:-). Kram Jeanette Karlsson / Karlstad jag mailar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *