RABENSSALONER SECOND COLLECTION 2012

Underbara Rabenssaloner, kan aldrig bli fel !

 Älskar denna ”slappa” stil och stora glasögon på detta, nu i höst så måste jag ha något nytt från Rabens.

Hej alla söta blogvänner där ute, ni som har hittat hit till min nya portal.

Jag har bytt portal för att det skall bli enklare för mig och framför allt för er söta vänner. Med denna portalen så kommer det att bli lättare för mig att blogga med mobilen direkt live. På detta sättet så skall ni få följa med mig på mina äventyr och jag kan lägga in fler inlägg under dagen, vilket jag tror att ni kommer att uppskatta. Denna bloggen är mycket lättare att öppna i mobilen och mindre laptops så att ni också får det lättare.. Nu skall jag bara få er söta bloggare som prenumererar på uppdateringar från blogspot att byta adress så ni inte missar några inlägg.

Nu skall jag ut i cyber rymden och leta efter ER, jag skulle bli väldigt glad om ni ville hjälpa mig att sprida min nya adress: roomofkarma.se för jag vill inte missa er.

Tack på förhand

Kram CC

4 thoughts on “RABENSSALONER SECOND COLLECTION 2012

  1. Caroline@inner-outerbeauty.com says:

    Tack för inspirationen! Jag gillar din nya blogg! Lägger till dig i min länklista! Du får såklart jättegärna lägga till mig i din, om du vill! Kram Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *