LIKA BARN LEKA BÄST

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Hej Vänner!

 

.

.

Välkomna hem till oss. Idag lägger jag ut lite bilder från en middag som var totalt oförglömlig på alla sätt! Eftersom jag gick och fyllde 40 år här om veckan så bjöd jag hem min underbara goa vän ”Lalla”. Eller det var snarare hon som bad om en inbjudan på ett snyggt sätt. Hon sade att det behövs för att kunna fira mig med min present. Och WOW, det förstår jag nu i efterhand när hon kom hem med två moet chandon ice imperial. Detta paket och detta stooooora arrangemang och denna logistiken bakom att få hem dom till Sverige, där hon har fått samarbeta med en mycket god vän Terje från Norge. Dessa flaskorna är mycket beresta och fyllda med den godaste drycken jag någon sin druckit i hela mitt liv. Men historien är ännu vackrare (återkommer om den). Nu vill jag visa vår härliga myskväll med god mat och mycket trevliga besöket. Jag säger bara LIKA BARN LEKA BÄST!

.

Denna ”Lalla” alltså, vi har alltid så himla avslappnat kul tillsammans. En person med så mycket moral, ödmjukhet, uppriktighet och ödmjukhet har jag nog aldrig mött. En vän man kan lita på. Man kan vara snygg, eller ful i hennes sällskap. Man kan vara glad eller ledsen i hennes sällskap, och framför allt så kan jag vara mer än lovligt galen i hennes sällskap. Jag har alltid en massa tooookiga idéer om vad vi kan göra. Hon är alltid på. Öppen för ny saker. Detta året har vi många planer skall ni veta. Vi skall utforska våra konstnärliga sidor. Jag skall ta med henne till mitt älskade Mölle i sommar och visa henne Mölle Keramik. Igår fick hon dricka ur mina favorit muggar från Mölles krukmakeri. Hon har bara hört talas om min svarta matta lattemuggar, som jag dricker rödvin ur när jag känner mig lite konstnärsflummig, hihihi. Dom skall jag ta med när vi skall måla kroki i sommar på andra långgatan i Göteborg. Dom är lite härligt bohemiska och man får liksom rätt feeling om ni fattar:).

.

Middagen var så himla mysig och lyckad så idag har jag redan börjat planera vad jag skall bjuda på nästa gång goa ”Lalla”  kommer på besök. Men nu bjuder jag er på lite spontana pics från gårdagens middag hos oss.

.

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Välkomna till det dukade bordet.

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Min alldeles bara min egan Moet Chandon Ice Imperial

.

LIKA BARN LEKA BÄST

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Till förrätt serverade vi Morotssoppa med färsk Ingefära rec hittar ni under Food på min vänster spalt i bloggen.

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Skål för vänskap, kärleken, moralen, att bli 40 år, Moet Chandon Ice Imperial och Terje som fick denna stund att bli av! (Ni skall få lära känna mannen Terje lite senare här på bloggen) En del människor är ju bara helt underbara!

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Huvudrätten serverade vi närproducerad lammracks (från Vikaryd köttbod) med rotfruktsgratäng med cheddar & kavringskrisp och rödvinssås.

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Kvällens drycker ……………..

Jag sa ju att kvällen var magiskt bra! Jag fick inte bara en moet chandon ice imperial utan jag fick två. En var mening till att avnjutas denna kväll och den andra för att spara för den är så vacker att se på! Ett minne från min 40 års dag. ”Lalla” känner ju mig, så hon fattade att jag skulle inte kunna hålla mig för att öppna den annars, hihi. Men nu vet vi, det var en resa till himlen vill jag lova alla er champagne älskare!

.

LIKA BARN LEKA BÄST

 

LIKA BARN LEKA BÄST

 

Då skålar vi igen:)

.

LIKA BARN LEKA BÄST

 

I Norge dricker man inte julmust till jul utan Hallonläsk. Den smakar hallon, sött och gott. Men den passar bra till det norska julbordet och även för att avnjutas för sig själv. Du hittar den i Norge i juletider, men den säljs bara under några dagar per år. Så man får vara snabbt ute och man vill försäkra sig om en sådan härliga flaska. Den skall vara väl kyld när man dricker den och man dricker ur flaskan. Dessa söta flaskorna kom i var sin ur tjusig svart och den andra vit vinpåse i liten format som passade Jule Brus flaskorna. Så fint pyntade även dom. Mitt hjärta smälter!!

.

LIKA BARN LEKA BÄST

 

LIKA BARN LEKA BÄST

.

Som alla dagar så tar även en sådan mysig dag som snabbt gick över till kväll till sitt slut!  Min goa vän ”Lalla” kom kl 13,00 och åkte vid kl 21,00 och det kändes som hon bara var här i någon timme, herre vad tiden går fort när man har trevligt! Som jag skrev tidigare LIKA BARN LEKA BÄST!

.

Ha en fin kväll, så ses vi i morgon!

KRAM

tillvisitkort1

Posted in Usa

11 thoughts on “LIKA BARN LEKA BÄST

 1. Laila Söderblom says:

  Som alltid helt magisk vackra bilder ✨ Att jag får ta del i detta känns varmt både i hjärtat och själen. Ni förmedlar så mycket kärlek och glädje i eran familj. Det smittar och är en lycka att umgås med er. Tack vännen! Tack för den goda maten! Tack för de goda dryckerna! Tack för den goda hemlagade chokladen! Tack för de fina orden. Det är karma

  • Carola says:

   Vi har alltid så himla mysigt och roligt tillsammans. Vi kan åka kanalbåten i Nyhamn och dricka rödvin som vi medtagit själva och skratta rumpan av oss, för att i nästa sund dricka champagen på en fin restaurang eller ha en mysig familje middag med mina barn. Vad vi än tar oss till så har vi kul tillsammans. Din son och min man dricker whisky tillsammans, jag säger bara det som jag skrev tidigare i bloggen. Lika barn leka bäst!!

   Största kramen CC

 2. Therese says:

  Ni ser ut att ha haft det superhärligt! Vilken trevlig present du fick. Jag kan riktigt känna känslan du beskriver, flummet med rödvin i mölle-muggarna, lovely.

  Imorn ska ja springa till posten 😉

  Kram

  • Carola says:

   Ja, du åkte väl och besökte Mölle krumakeri i sommras va? Då vet du känslan av dessa muggar och detta ställe. Lagom flummigt med känsla. Spännande med posten!:)

   Kram CC

 3. anette says:

  Det ser riktigt härligt ut och du….Grattis! (för jag tror jag missat det helt att du gått och fyllt år). Önskar dig en bra dag. Kram Anette

 4. LouiseiTurkiet says:

  Oj vilken fest det ser ut att ha varit, Grattis i efterskott. Och Moet-flaskan kan man ha som inrednngsdetalj ju, wow vilken häftig present. Två stycken dessutom.

  Hoppas att det är okej att jag tipsar dig om en rolig blogg grej som kommer ske under 2015.
  En kul idé som du kanske vill haka på och den är perfekt om man får skrivkramp och inte riktigt vet vad man ska blogga om.
  Den är uppbyggd som en veckokalender under ett helt år.
  En dag i veckan, valfri, så lägger du upp en bild som passar till veckans tema på din blogg och/eller instagram.
  All information om fotoutmaningen 2015 och varje veckans tema hittar du på den här adressen.
  http://louiseiturkiet.blogg.se/2014/december/53-veckors-fotoutmaning.html

  Ha en fortsatt bra Torsdag!
  Kramar Louise

 5. Bea says:

  Det här drickat har undgått min vetskap helt och hållet. Värsta snyggflaskan! Och iskallt cool. Min sambo ska genast få reda på att den finns. Och öpnna plånboken. Gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *