ALLT OM MAT

ALLT OM MAT

 

ALLT OM MAT.

.

T O O D E L O O 

Här hemma är det fullt hus kan man lugnt kalla det. Båda barnen har goa vänner över och här bakas det och leks/hängs det för fullt. In och ut på stan, in och ut med cyklar mm. Jag måste nog säga att jag gillar när det är fullt med barn hemma. Gillar när det är liv i huset. Här hemma är alla barn alltid välkomna!

.

Idag fick jag det senaste numret av Allt Om Mat, min favorit tidning! Vilket passar perfekt då jag skall ha min vän ”Lalla” här hemma på middag under morgondagen. Jag har gjort om hela menyn idag faktiskt, hihi. Jag älskar att laga mat, köket är verkligen det stället där jag trivs bäst. Förrätten är helt klar, huvudrätten är också klar. Men jag har inte bestämt mig för vad jag vill servera till efterrätt. Då båda rätterna är rätt tunga så vill jag ha en lite lättare och syrligare efterrätt. Fick lite annorlunda roliga ideér av en kvinna på Saluhallen i Höganäs när jag var där i höstas, kanske vågar jag mig på det receptet i morgon?

.

Nu skall jag återgå till alla mina tjejer här hemma.

Önskar er en fin kväll

KRAM

tillvisitkort1

 

2 thoughts on “ALLT OM MAT

  1. Nadja F says:

    Åh, den tidningen hade jag glömt! Finns den kvar? Jag prenumererade på den för typ tio år sedan! Ska köpa lösnummer och kolla! Tack för tipset!! Jag tänker mustiga, goda vintergrytor… och mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *