Moët & Chandon Ice Impérial

 Moët & Chandon Ice Impérial

 

Får jag presentera Terje the levery man, what a man.

 

 Moët & Chandon Ice Impérial

 

 Moët & Chandon Ice Impérial

 

 Moët & Chandon Ice Impérial är djup gyllene färg med bärnsten höjdpunkter.
Näsa: Den kraftfulla doften av tropiska frukter (mango, guava), överdådig frukt ben (nektarin), en ursprunglig del av hallon
Mun: Den breda, köttiga, luscious smak av en färsk fruktsallad, fängslande sötma av kola och kvitten uppfriskande syra av grapefrukt och ingefära anteckningar

DRUVOR: Pinot Noir huvudsakligen (40-50%), Pinot Meunier (30-40%), Chardonnay (10-20%), viner 20-30% reserv speciellt utvalda.

 

 

 

.

Tjingeling!

I dag vill jag presentera huvudpersonen bakom hela leveransen av dessa Moet Chandon Ice Impérial. What a man denna Terje är, som  gjorde en beställning i Frankrike på dessa flaskor till min 40 års dag. Det hela började med att jag satt  i väntrumet på hjärtavdelningen i Göteborg och väntade på min tur i väntrummet som var ganska ödsligt denna morgon. Eftersom jag var i mycket god tid så satt jag och bläddra i min Instagram lista. Då jag helt plötsligt kom in på min vän ”Lallas” vän Terje som bor i Norge. Där jag hittade en bild på denna moet chandon champagne Ice Impérial på hans konto, denna vita läckra flaska. Jag fick förhöjt blodtryck av bara självaste bilden, hihi. Inte bra när man sitter och är påväg in till hjärtläkaren för kontroll, eller?!. Hur som helst så gick min  puls upp i tresiffrigt  och jag fick i väg ett sms till min vän ”Lalla” om att denna flaskan måste vi skaffa oss. Det var inte så lätt blev jag varse om. Denna flaskan finns inte att köpa här hemma i Sveriges systembolag. Efter läkarbesöket slog jag bort tankarna på denna vita läckra flaskan. Och veckorna gick ……….

.

Men bakom min rygg så gick Terje igång och spanade efter möjligheterna att få hem några sådana flaskor. Med hårt arbete så fick denna efterlysning en framgång och sex flaskor  Moët & Chandon Ice Impérial var specialbeställda utav Terje i Frankrike. Men nu började färden hem till Norge, Göteborg och småstaden. Först så flög dessa flaskorna från Frankrike till Oslo. Sedan Oslo till Stavanger avd. Sandnes. Sedan från Sandnes till Oslo huvdlager. Från Oslo huvdlager till Moss. Från Moss med bil till Göteborg, chauffören är nu Terje själv. Sedan skall två av flaskorna fraktas till småstaden, den tar min vän ”Lalla”  och packar in mycket väl i denna fina vita väska ni ser på bilden med massor utav plast för att skydda dom sedan packar hon ner det i sin dramaten väska och sätter sig på ett tåg för att komma upp till småstaden och fira lilla mig. Och där till så fick mina älskade flickor var sin vacker påse ni ser på bilden nedan, var sin jule brus med hallon smak  pyntade så himla vackert med både svart/vita band och norska flaggor och champagne vita fjärilar.

.

Ja, det var nog faktiskt det vackraste någon har gjort för mig. Jag sitter med tårar i ögonen när jag skriver ner denna berättelse. Dessa två människorna måste var dom finaste i världen?!. Nu finns det ju faktisk någon flaska kvar som ni förstår och den skall Terje själv öppna på sin födelsedag som äger rum om några dagar. Ett stor grattis till Terje i förskott!!

 

 Moët & Chandon Ice Impérial

 

 Moët & Chandon Ice Impérial

 

 Moët & Chandon Ice Impérial

Här ser ni dom två fina påsarna till mina små skatter. Det värmer ett mamma hjärta

.

.

.

Jag avslutar detta inlägg med att tacka er åter igen ”Lalla” & Terje, ni är bäst!

.

KRAM

tillvisitkort1

4 thoughts on “Moët & Chandon Ice Impérial

  1. Laila Söderblom says:

    Kära vännen ❤️ Vilken fin text! Jag blir rörd till tårar nu ❤️ Att du kan skriva vet jag och att denna text är riktad mot Terje och mig går rakt in i mitt hjärta ❤️ Så fina bilder också! Stort TACK och den största kramen till dig från Terje och mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *