LAMPA MÄSSING – HOUSE DOCTOR

LAMPA MÄSSING - HOUSE DOCTOR

 

LAMPA MÄSSING - HOUSE DOCTOR

 

LAMPA MÄSSING - HOUSE DOCTOR

Lampa Mässing – House Doctor

.

.

G O D M O R G O N   S N Y G G I N G A R

.

Idag har jag varit uppe med tuppen. Tassat runt med mina stora hemstickade raggsockar och en stor kopp med Chai-te och fixat med lite nya inrednings idér. Lite nya fina inrednings detaljer har fått flytta in som jag beställde för några dagar sedan från butiken Lantliv Inredning. Jag beställde bl.a denna lampan ovan från House Doctor i mässing. Jag hade tänkt att plocka in lite mer mässing men jag gillar mässing mycket mer känner jag nu när denna lampan kom in. Mässing är lite ljusa och lättare i färgen, tycke jag! Denna lampan har en tygsladd på 3 m vilket gör att den kan hänga lite nonchalant, slarvigt men ändå välplanerat i taket. Tänkte att den skulle annars hänga på en sådan här krok som här ovan fast vid sänggaveln utav sängen. Det hade också varit lite kul om den hängde så här som på bilden ovan med en snygg diamant lampa. Jag snurrade upp den här nu i morse för att känna känslan. Vad tycker ni?

.

Idag måste jag planera för en stor middag som äger rum i morgon hemma hos oss med släkten. Flickorna älskar när det är släkt kalas eller släktträff då kusinerna har så himla roligt tillsammans. Men först blir det tidig mysfrulle.

.

Vi ses!

KRAM

2 thoughts on “LAMPA MÄSSING – HOUSE DOCTOR

 1. Therese says:

  Mässing är superfint! Det ger ju även en varm känsla till ditt svart/vita lite strama hem. Även jag är sugen på mer mässing, inget extremt då det även är en inredningsfluga (vilket jag inte är jättemycket för) men tycker ända att denna metall i ett enkelt utförande eller på en designklassiker är något hållbart. Tror absolut att denna lampa blir grym med sladden lite nonchig.

  Jag har min work lamp från Design House Stockholm i mässing. Planerar även att köpa två sänglampor med bl.a. mässingdetaljer. Men sen mitt största huvudbry är om jag ska köpa Sarfattin i mässing, känns egentligen som att en i krom är ett säkrare kort för lång hållbarhet men mässing skulle passa bättre med de inredningsval jag har nu. Svårt val.

  Ang. bloggandet så saknar jag att blogga men först hade vi en jätterolig vår och sommar då jag mest bara ville leva. Sen kom en jättetung höst med mörkret, mycket på jobbet, renovering och en kompis som bestämde sig att avsluta sitt liv här på jorden. Tiden och engagemanget för att blogga har helt enkelt inte funnits samt att jag funderar mycket på det vi varit inne på, balans. Vi får se hur det blir framöver. Jag är sugen på att blogga igen, med en bra balans till livet.

  Fin helg och stor kram

 2. roomofkarma says:

  Hej goa Therese!

  Jag tror också att krom håller i längden till min och din svart/vita stil. Skall man köpa dyra klassiska möbler för flera tusen så är det bäst att satsa på det som håller i längden! Men det är kul att piffa upp hemmet med lite mässing. Denna lampan bla har ett mycket bra pris och är super snygg tycker jag!! House Doctor har ett bra prisläge och mycket snyggt.

  Du måste berätta för mig när du sätter igång igen. En gång en bloggare alltid en bloggare. Det är svårt att lägga ner helt tror jag. Men det är det här med tiden. Jag har fått en bra balans nu när jag bloggar på bestämda tider bla. Jag bloggar innan jobbet, då jag är själv hemma. Då stör det ingen. Som ni märker så lägger jag ut mina inlägg på morgonen varje dag samt så lägger jag ut på kvällarna ibland när jag har tid och lust. Så jag bloggar allt från en gång per dag till två, tre gånger per dag. Allt efter jag har tid och lust! Mitt liv går alltid i 110 så jag har alltid så mycket jag vill visa och berätta för er läsare. Det är mitt största problem. Jag har alltid så mycket på G. Mitt huvud är fullt av ider, recept, mode och inrednings tips. OCh jag hinner inte i den takt som allt poppar upp i huvudet få ner det på bloggen, hihihi. Lyx problem!!

  Kul att du skriver här hos mig!!!
  Stor kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *