KOBERGS SLOTT

 

KOBERGS SLOTT

 

KOBERGS SLOTT

 

KOBERGS SLOTT

 

KOBERGS SLOTT

 

KOBERGS SLOTT

 En gårdagens i det krispiga vinter trädgården på Kobergs Slott: Ett bra REA fynd hos cloudno9style, Jackan kommer från Vintage By Fé och heter Felicia Jacket Oil.  Den är brum med en vacker lyster och känslan av oljerock. Passar perfekt för en krispig promenad i slottsträdgården igår.

.

.

.

.

G O D M O R G O N   S Ö N D A G

.

Mår ni bra alla fina vänner där ute?!.

OMG, idag tömde jag min kamera från gårdagens besökt på julmarknaden på Kobergs slott. En av årets mest exklusiva julmässor äger rum på Koberg slott i Västergötland just nu!. Slottet är i privat ägo och det är här som Prinsessan Désirée, friherrinnan Silfverschiöld lever med sin make Niclas Silfverschiöld. Det är en mässa som är välfylld av det mesta som hör julen till. Det blev många fina kort i denna magiskt vackra miljö! Barnen handlade sitt årliga lager utav smaksatta honung. Och vi vuxna köpta det vi gillar att ha till julbordet. Här på Kobergs Slott kan man även köpa vilt kött. Här finner man lite roliga saker till sitt julbord så som rökt duva mm, det köpte vi förra året till vårt julbord. Det blev ett sucsé. Tyvärr så hade dom inte det detta året. Men vi fann andra läckerheter som vi frossade i. Så här ovan ser ni en mycket mätt och nöjd bloggerska, hihi. Det är tur att denna sköna jackan är så rymlig som den är. Det får plats med mycket stora och varma tröjor också under denna jacka som är vindtät! Så jag kunde hålla mig varm, jag är nämligen den som alltid fryser!!

.

Här hemma håller vi just nu på att fixa mat till släkten som kommer vid middagstid. Jag har just nu sänt Daddy till ICA Maxi för att storhandla. För jag har nämligen tänkt att göra en mustig god vilt gryta. Blev lite inspirerad av gårdagens besök här på Kobergs Slotts köttbord.

Jag lovar att återkommer lite senare i eftermiddag/kväll med fler bilder från den vackra julmarknaden!

.

KRAM

 

2 thoughts on “KOBERGS SLOTT

  1. Anne says:

    Har precis hittat din blogg och vad lycklig jag är för det! Du har en stil som verkligen faller mig i smaken! Stiligt men ändå med en avslappnad vardagslook här. Du passar bra i brunt!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *