RUDENSTAMS BÄR & FRUKT

RUDENSTAMS BÄR & FRUKT

 

RUDENSTAMS BÄR & FRUKT

.

T J I N G!

.

Men kolla in dessa vackra äppelträden som jag fångade med min Canon i lördags uppe i Jönköping. Kan ni tänka er att gräset fortfarande är grönt och träden har inte tappat sina vackra höst löv än och det är fortfarande mitten/slutet på november. Det var makalöst vackert att åka in i denna äppellund. På några ställen hängde det kvar några mörkröda vinteräpplen. På denna frukt & bärodlingen finner man även en riktigt trevlig butik som heter Rudenstams bär & frukt. Med ett brett sortiment av lokala råvaror  är dom en närbutik för nära varor. Under större delen av året finns det flera sorters äpple från gården. Under skördesäsong finns det även vinbär, päron, bigarråer, plommon och jordgubbar från våra egna odlingar. Gud så ljuvligt, hit måste jag åka till under deras skördesäsong tänkte jag när jag var där i lördags. Nu var det lite jul inspiration. Det var här på Gårdsbutiken Rudenstam som jag fyndade min nya marockanska saftbringare som ni såg här tidigare.

.

Nu skall jag värma lite äppelglögg och mysa ner mig i sängen med en bok. Det är sällan jag har ro för att läsa böcker. Men idag känner jag mig lugn och alla måsten är klara för idag.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *