KARMA TESTAR NAVET I BORÅS

 

En dagens lediga mamma.

 

 

 

..

Hej Alla Sköna Bönor!

 Åhhh vad det är skönt att vara lång ledig med mina barn. Jag tror nästan att jag skulle kunna tänka mig att vara hemma fru på heltid! Jag skulle leka, busa och baka med dom hela dagarna.

..

Idag har vi varit en tripp till grannkommunen  där vi besökte Navet i Borås som är tekniska och naturvetenskapliga center för barn och ungdomar . Har en super duper rolig experimentverkstad för att förklara naturvetenskapliga fenomen. Det var verkligen en kanon bra dag tycket barnen! 

 

,,

Tjejligan testar Navet i Borås och den får 5 karameller av 5 möjliga, hihihi.

..

..

 Här kommer det värmluft ur detta rör. Värmen fick påsen till att stiga upp mot taket.

..

Här lyfter den, Jippi!

 ..

Här spelas det tre i rad.

 ..

Full fart på lill Dockan idag.

..

..

Så här såg jag ut idag. Och när jag stod där med mina flickor och kameran i högsta hugg så kom det fram en super söt kvinna (karma läsare) i min ålder och sa, Har vi inte en bloggerska här idag:) Bloggen Karma! OMG vad jag blev smickrad och chockad att någon känner igen lilla mig. Och en stor eloge till dig som vågade kliva fram och säga att du var en läsare av min blogg. Det var verkligen super kul att tala med dig. Och självklart så tycker jag att du skall börja blogga också! Har du några frågor ang bloggandet, så är du välkommen att maila mig som jag sa!  (Ps, hälsa din vännina som rekomenderade min blogg till dig. Att hon har god smak, hihihi)!

..Sn

Oh my, vad klockan är mycket nu ser jag. Det är lätt att vända på dygnen när man är långledig. Det är ju en morgondag också!

.. 

Vi ses i morgon!

KRAM

5 thoughts on “KARMA TESTAR NAVET I BORÅS

 1. helenasenklavardag says:

  Alltid kul med sådana teknikhus där man får barnen och en själv att fundera lite! Jaa ibland skulle jag kunna tänka mig att vara hemmafru också, tror dock inte att jag skulle få så mycket gjort!
  Kul att hon kom fram, kanske en ny bloggerska som föds snart!
  Kram Helena

 2. Milla says:

  Jag har tänkt på det där, om man skulle springa på en bloggerska, och hinna/våga säga något! Kanske går det så fort i farten, och man känner sig lite fånig. Heders till alla som vågar ;=) Det där med hemmafru vete tusan… men såg ett program igår om en tjej i UK som vann hur mycket pengar som helst på lotto, och köpte en herrgård som renoverades. Då kände jag, ja det där kunde jag tänka mig! På heltid flura på hur man ska renovera och fixa för hur mycket pengar som helst. Haha, bidrar inte till världsfreden precis men säkert ubernice. kram Milla

 3. Carola says:

  Hej Lena!

  Det var barn i alla åldrar. Så jag tror verkligen att din tre åring kommer att älska det:)

  kram ♥CC♥

 4. Jennie says:

  Vad roligt att hon vågade sig fram till en stor bloggerska som dig. Jag skulle nog inte våga mig fram så där:) Tror inte det hade varit så kul att gå hemma på heltid. Man skulle nog klättra på väggarna efter några månader? Fast man är ju olika.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *