NYTT BARNRUM

Stora Sockrets nya rum börjar ta form nu! Tidningshyllan ZINK från Jonas Bohlin har fått flytta in här. Eftersom Sockret är en riktigt bokman. Hon är med i bokklubbar och köper tidningar flera gånger i månaden. Då är det bra om man har plats för dom också:)!.

..

Välkommen Årets första dag!

..

Har ni haft en bra start på det nya året vänner?

Här har vi just kommit hem från en super rolig bio, Sune i Grekland! Åhhhh, herre vad jag skrattade. Vår stora flicka tyckte att det var lite pinsamt att mamma skratta högst, mest och låg dubbelvik på småstadens lilla biosalongen. Lilla Dockan som sitter brevid mig vänder sig om mot dom övriga i biosalongen och säger att,  -mamma, skarattar så hon nästan dör?!. Filmen var klart underhållande! Och året fick starta med många härliga skratt tillsammans med hela familjen – Kan det bli en bättre start?!.

Sockrets glamorösa läsglasögon specialbeställda från Dolce gabbana ♥ Smycke skrinet är designad av Pia Wallín för (röda korset).

..

Här är Sockrets lilla läshörna där hon pluggar och läser sin läxa. Favorit lampan heter Aj från bästa Arne JacobsenMin absolut favorit formgivare/designer ever. Här kan ni se lite utav dom nya gardinerna jag köpte på Hemtex.

..

Den tok röda/orange papperskorgen kommer från Magis. Rolig detalj i det vita rummet, tycker jag.

..

Stirnghyllan hänger ovanför den nyköpta vita sängen. Tyvärr ingen bild på den nyköpa vita snygga sängen än. Pics kommer ( men just nu har vårt Socker sängkläder med motiv av sin största favorit justin Bieber. Här måste köpas in ett vitt överkast snarast!! Men har inte hittat någon vit enkel och snygg överkast än. Kanske har ni några förslag på snygga enkla överkast till en enkelsäng?.

Världens bästa nattlampa kommer från Fatboy och är helt sladdlös. Så om nöden kräver att man måste stiga upp mitt i natten för ett toalettbesök, så är det bara till att bära med sig denna lampan. Finns två ljuslägen! Ägget kommer från Georg Jensen och är fylld av massa små smycken. Och kaninen kommer från söta butiken Millamix här

.. 

Nu skall vi fika lite mys här hemma. Daddy har varit och köpt lite fika tillsammans med sessorna. Gissa vad dom kom hem med? Jo, världens stööööööööööörsta chokladboll. Den är på 1 kilo. OMG, tror att vi måste bjuda hem några vänner om denna skall bli upp äten i kväll, hihihi!

..

KRAM

10 thoughts on “NYTT BARNRUM

 1. Anonym says:

  Låter som en härlig dag att börja nya året med .Härliga bilder.Ha en mysig och härlig fortsättning på kvällen.Mys o Njut sötis Kramar Rita ♥

 2. Miss Tess says:

  Love it! Så stilrent och snyggt, passar ju en tweenie perfekt. Hälsa att jag är lite avundsjuk på hennes AJ lampa;)

  Happy new 2013 bästa!

  Kram

 3. Sarah says:

  Ni har det verkligen fint hemma. Jag skulle också vara nöjd om det var mitt rum. Jag blir alltid så inspirerad av din blogg. Önskar dig ett gott nytt 2013! Ser fram i mot att följa dig detta året eftersom jag nyligen hittade hit och nu är jag fast!!

  Kram

 4. Tina says:

  Snyggt barnrum. Skulle vilja se mer av dina gardiner. Tycker det är så svårt med gardiner och jag vet att du har god smak. Kanske kan du tipsa mig? Ett happy new 2013 till dig/familjen!

  Kram

 5. mamaxtre says:

  Den filmen skall ses. Jag vill också skratta så där gott. Förväntningarna är nu skyhöga 🙂

  En god fortsättning på det nya året önskar jag dig och de dina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *