NORMANN COPENHAGEN FRÅN ZALANDO

På posten idag. Snyggaste och lekfullaste klockan från Normann Copenhagen ♥ 

.

….

….

Tjingeling!

Idag har vi pyssel och bakdag här hemma. Och vad passar inte bättre än att det kommer ett beställt paket på posten då?!.

Idag är det många tankar som snurrar hos mig här hemma. Jag tycker verkligen att det är tooook kul att inreda just barnrum eftersom där krävs att man har lite lekfullhet i sig. Och det har jag! Men det är ett problem som har uppstått här. Kom ni i håg detta inlägget här? Det som gjorde mycket i det gamla lekrummet var just gungan tycker jag. Men det krävs dock att man har stora ytor för den. Tror att det kan bli svårt här i dom nya rummen. ( kanske går gungan ut på bloppis här på bloggen, är det någon som är intresserad??) Så jag funderar på att köpa en gungstol från Eames ”rock a chair” istället . Det skulle bli lite lekfullare, kolla här. Och samtidigt lite mer för den stora tjejen skulle jag tro. Vi får känna oss fram. Rummen håller på att växa sakta men säkert fram. Och jag blir allt sugnare på nya former och färger – spännande!

Klickade hem detta paket från Zalando, ni vet den där nätbutiken som har en super rolig reklam som man inte glömmer. Vårt stora Socker älskar den reklamen, när en fullvuxen man står mitt i ett dressingroom och gråter över hans frus alla kläder.  och att frakten är gratis får denna mannen att helt rasa:).

 ..Perfekt med en färg klick här på väggen:).

 

..

På Sockrets vägg idag ♥

 

 

..

KRAM

12 thoughts on “NORMANN COPENHAGEN FRÅN ZALANDO

 1. Miss Tess says:

  Coolt, det blir ett fint och tufft rum. Och en Eames-gungstol önskar vi oss här också. Passar ju perfekt till mina ”vanliga Eames” som jag shoppade för ett tag sen;)

  Kram

 2. Mita says:

  Alltså du är ju helt otrolig!! Du är ju grym på att inreda!! Bara drömmer mig bort här på din underbara blogg…❤❤❤
  Kram bästa du!!❤

 3. Jennie says:

  Att Zalando sålde inredning var något nytt för mig. Dom hade ju mycket snyggt!
  Bra tips. Du börjar få till det snyggt i detta rum också:)

  kram

 4. Nicky says:

  Du har god smak min vän! Tror att jag måste titta lite närmare på den där klockan. Skulle nog passa bra i min hall?.

  Kram

 5. Katarina says:

  Hej! Åh, säg gärna till om du ska sälja gungan. Hade passat så bra i vår lille killes rum.
  Kram Katarina

 6. Lena says:

  Rolig klocka. Den sätter färg till hela rummet! Du är verkligen duktig på inredning. Det märks att du har det i blodet. Hälsa familjen.

  Kram

 7. anonym says:

  Tack för en ur trevlig blogg som förgyller min vardag. Jag börjar alltid dagen med att titta in mig hos dig. Jag undrar också vad det är för mått på gungan?

  Kram Karin Hammarqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *