JU ÄLDRE JAG BLIR DESTO FÄRRE GREJER VILL JAG ÄGA.

Dockan önskar er en gudolmligt fin morgon alla sköna bloggisar där ute.
Godmorgon Världen!

Här har varit uppe med tuppen idag:)! Kl 06,00 ringde klockan och jag steg glatt upp. Eftersom jag gick och la mig i god tid (21,00) igår så var jag riktigt pigg denna morgon:)! Här har vi avklarat både frukost, duschning och hårfix. Helt klara för att föra dagen och klockan är bara 07,15.

Att inte vilja äga något är hon inte ensam om! Det vill inte jag häller! Jag tycker att man är mycket friare om man inte äger så mycket. Att äga en massa fastigheter osv innebär bara en massa ansvar. Och mindre tid för roligheter. Om man då inte tycker att det är jätte roligt att skrapa fasader osv ……. 🙁
Jag älskar att vara fri! Vill jag åka båt en sommar så hyr jag den båten jag vill åka i den sommaren. Vill jag ha en sommarstuga i Båstad så hyr jag den sommarstugan jag vill ha i Båstad den sommaren osv… Jag är den sortens människa som vill leva livet fullt ut och hela tiden. En massa ansvar tycker jag inte är kul. Det är nog med det man har i vardagen. Så denna artikel i senaste Plaza Deco gillade jag verkligen.
Och där skriver hon också om det perfekta hemmet som inte alls är någon charm i. Jag håller helt med. Ett köpt typ Mio hem, det finns inget tråkigare och charmlösare hem än det perfekta köpta koncept hemmen. Det skall vara lite minnen i sakerna och det skall kännas att det lever en familj i hemmet och då blir det lite märken i listerna efter Bobby Car som barnen har använt när dom var små osv ….
Min frulle idag bestod av egen gjord mussli ”LCHF” med fet grekisk yoghurt – mums! Sessorna åt samma men med ringlat honung över.
Nu skall jag ta och packa våra väskor och förbereda dagen för alla flickor här hemma, ink flickan på fyra ben Lotta Pottansson ”Nakenfisen”
Sköt om er!
KRAM

4 thoughts on “JU ÄLDRE JAG BLIR DESTO FÄRRE GREJER VILL JAG ÄGA.

  1. The House says:

    Jättefina bilder 🙂 Och jag gillar tänket även om jag är mer materialistisk än jag vill erkänna :/
    Hur går det med lchf? jag ska till läkaren snart för att ta reda på om jag är allergisk mot gluten och funderar faktiskt på att testa lchf.
    Kramar Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *