Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

NOPE, INGEN SEMLA IDAG

Dagens espresso.
Hej Fettisdagen!
Men hallå, vilket härligt vårväder vi har haft idag vänner. Satt på ute plattsen med en kopp espresso i solen. Och wow, den värmde verkligen solen. Med hunden i knät och vetrenären i telefonen så satt jag och kände hur våren närma sig oss med den värmande solen som strålade mot oss – underbart!
Jo, som jag tidigare skrev så är vår högt älskade lilla nakenfis lite sjuk i magen. Jag talade med vetrenären och han rekommendera en special kost som Daddy var över på djursjukhuset och köpte. 5 gånger om dagen skall hon äta 5 matskedar av denna kost. Om hunden har bra aptit och allmäntillståndet är bra så kan vi hålla oss lugna. Eftersom det var ren (röd) blod så kan det vara i från tjocktarmen och det går över om någon dag. Men om det inte gör det så skall vi återkomma eller om hon får försämrad aptit eller allmäntillståndet försämras så klart.

Tycker jag är jätteduktig idag faktiskt. Jag har inte och kommer inte att ta någon semla idag:) Och det känns inte ens jobbigt. Nu kör jag hårt på LCHF. Men jag tycker att vågen står still just nu:( Grrr och jag som är otålig! Men det kan nog vara så att vågen står still i perioder?!

Njuta av kvällen vänner – Den kommer aldrig igen!
KRAM

6 thoughts on “NOPE, INGEN SEMLA IDAG

 1. Casa of Mia says:

  Fin bild du visar och vad duktig du är som håller dig från semlorna! Ja det stämmer, mina blommor är från Blomrum, förstår att ni hade bröllopsbukett därifrån, så mycket fint kram kram

 2. Room of karma says:

  Åhhh tack Victoria för tipset! Den skulle jag ha veta igår så jag kunde bakat den idag:)!
  Men vet du va, det kommer bli semla för mig i år nu. Tack vare dig!

  Stora kramar ♥CC♥

 3. Enkel stil says:

  Idag var det semelfika på jobb, men jag beställde en minisemla. Tycker att dom är lagom stora. Japp,vågen står still ibland då kroppen liksom rättar in sig i sin nya kostym!

  Kram
  Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *