EN OLYCKA KOMMER SÄLLAN ENSAM

På diskbänken idag.
Tjing Onsdag!
Att en olycka kommer sällan ensam, det känner vi alla till! Först så är vår lilla Nakenfis dålig i sin mage och går på special kost bla. Och idag så hände det en olycka med Dockan på hennes förskola/dagis. Jag fick ett telefonsamtal vi lunch tiden där en av fröknarna berättar att vår älskade lilla Docka hade fått en skål med varm kött färssås över hela sin lill hand:( Och att hon nu satt med handen i en balja med kallt vatten. Det hade tydligen gått till under lunchen då barnen själva får ta sin mat vid middagsbordet och vår lilla Docka hade då tagit sin mat till sin talrik och skulle då räcka över den varma skålen till nästa som satt brevid henne vid bordet. Och då slant hon eller något liknande och hällde då skålen över sig. Aj aj aj, men efter att ha suttit med handen i den kalla baljan med vatten i 20 min så hade den röda färgen lugnat ner sig på huden. Fröken hade också ringt till 1177 och bett om råd osv. Tack för det P! Det kändes bra!! Som sagt en olycka kommer sällan ensam! Åhhh vad det gör ont i hjärtat när ens barn skadar sig och man själv inte är där på plats och kan hjälpa dom eller förhindra olyckorna som uppkommer på dagis samt skolor.

Nu har jag just nattat min älskade sessor ”Dockan & Sockret”
Nu skall jag ta och googla på lite roligare saker för att muntra upp mig. Snart så  åker jag till Köpenhamn och vill då besöka lite sköna ställen, restaurnager, butiker och dyl. Om vi skall få ett bord på det rätta stället så får man vara ute i godtid kan jag tro!?! Har ni några bra Köpenhamn tips?!
Vi ses i morgon!
KRAM

9 thoughts on “EN OLYCKA KOMMER SÄLLAN ENSAM

 1. Casa of Mia says:

  Usch stackars tjejen, hoppas att hon känner sig bättre imorgon! Åh så underbart med Köpenhamn. Tack så hemskt mycket för din fina kommentar hos mig, jag blir så glad! Många kramar

 2. 365 ting jeg liker says:

  Stakkars liten… man er jo så redd for de små, godt hun ble tatt vare på.
  Jeg har litt københavns tips inne på min blogg.. ellers er madklubben, Cofoco, Scarpetta noen gode restauranter. http://www.aok.dk (alt om København) er et godt sted å kikke for gode tips i den fantastiske byen!

  Klem Birgitte

 3. mini says:

  inga köpenhamn tips tyvärr men däremot ett wooow! vilka bilder! tack för inspirationen, har precis flyttat och behöver så mycket av det till alla mina nya 130 kvm här på vinden! mini

 4. Fiffiga Systrar says:

  å jag lider med lilla dockan och jag lider med dig. som mamma förstår jag precis hur du känner dig. man önskar att man kunde vara med de jämt! Tack för fin kommentar hos oss! Kram emelie

 5. MRS JONES says:

  Hej du! Jag var i Köpenhamn några veckor sen och har bra tips i min blogg! Portobello är ett måste gå- shop! Pate Pate måste du gå och ätä i kvällen! Tipsar mera, jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *