HAGA NYGATAN 22, HAGA

Alvhem Mäkleri säljer denna våning just nu!
Hellååå Onsdag!
Nu måste jag bara lägga ut ett snabbt litet inlägg här på bloggen. Har ni sett någon snyggare våning i ert liv? Inte jag. Nu är jag på vippen att flytta ner till Göteborg igen:)! Åhhh herre. Har ni sett alla kakelugnarna i denna vita lya?:)! Skulle kunna flytta in rakt av med allt som redan står där.
Så  här beskriver dom lite kort lägenheten: Mitt i mysiga Haga finner du denna ljuvliga lägenhet om tre rum och kök, belägen högst upp i k-märkt landshövdingehus. Den äldre charmen är välbevarad med bl a tre kakelugnar, fina listverk, stuckatur, takrosetter och gedigna originalbrädgolv. Otroligt vacker och grönskande innergård. Välskött förening med låg avgift!

Återkommer lite senare idag!
KRAM

11 thoughts on “HAGA NYGATAN 22, HAGA

 1. Husbysjutolfts says:

  Jättefin lya. Gillar det vitlaserade golvet..när vi ska slipa vårt ekgolv ska jag banne mig lasera det..vitpigmentera eller vad man gör för att få så snyggt golv. Gillar när golv är matta istället för blanka.

  Må så gott
  Kramar C

 2. Titta in hos Thess says:

  Men herre min skapare vilken våning!!!!!
  Jag tror jag drar till Götet på studs =)
  Vilken jätte fin blogg du har,glad att jag hittade hit =).

  Kram Thess

 3. messan says:

  Hur snyggt som helst…vill jag med ha men jag bor ju redan fint i mitt drömhus:). Kanske både och:)!
  Ha en fin kväll!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *