LUCKA 7 I FLICKRUMMET

Sessornas adventskalender 2011.

Todelooooo!

 
 
 

Mår ni bra söta bloggisar!?

 
 

Grrrr, jag börja känna att en förkylning håller på att krypa på mig. Jag har både ont i halsen och känner mig trött idag:(! Den ena förkylningen avlöser den andra förkylningen här hemma just nu. Jag tänker gå och  lägga mig tidigt idag, för att försöka sova mig frisk, typ:)! Ibland fungerar det tycker jag.

 
 
 

Tidigt i morse så öppnade sessorna lucka 7. Dessa siffror är köpta på Clas Ohlson och papperspåsarna kommer från vårt bageri bakom husknuten. En mycket enkel adventskalender i år!

Ha en mysig kväll så ses vi imorgon!

 

KRAM
Psst! vill bara berätta att jag har fått så många nya fina läsare på RofK den sissta tiden. Och ni skriver så mycket fint i mitt kommentarfält /mail och till och med länkar med bilder och text till min blogg frå era fina bloggar. Tusen tack till er söta läsare för att ni finns här på RofK och sprider feelgood!

15 thoughts on “LUCKA 7 I FLICKRUMMET

 1. Mitas home says:

  Wow vilken häftig kalender! Kan tänka mig att barnen gillar den! O mamma med?! 😉 Och jag har länkat till din blogg för jag tycker verkligen att den ger så mycket feelgood! : ) jag har ju inte nån större skara läsare, men vill ändå dela med mig av din sida. Nån gång har jag funderat på om det är ok att göra så, men nu fick jag ju svaret : ) ha en fin kväll! Kram Mita

 2. Room of karma says:

  Hej sötaste Mita! Din blogg är ju helt ljuvlig! Klart jag blir ju bara super smickrad av att någon vill låna mina bilder och länka till min blogg! Det menas ju att någon tycker om det jag gör ”fotar” osv….

  Ha det bäst!
  Nu skall jag gå in på din blogg och titta, hihihi!

  kram ♥ CC

 3. elisabeth says:

  Det var en fin kalender! Kult med de store tallene : )
  ..og takk søte du for de fine kommentarene inne hos meg,
  jeg blir så glad!
  Jeg tror forresten den norske butikken Bolina fortsatt har
  stjerneputen fra Day (hadde i hvertfall sist jeg var innom),
  prøv bolina.no : )
  Ha en fiin kveld, klem Elisabeth

 4. Anna says:

  Har surfat runt här lite på din blogg & vad fint du har det hemma hos dig! Mest fascinerad är jag över dina barns rum. Att de är så snyggt rum & att det ser så ordningsamt ut! Hur lyckas du? Var är alla saker?? Behöver verkligen tips på hur du gör med förvaring av alla små grejer. För nog har väl dina tjejer en mass små plock (rassel)???

 5. Room of karma says:

  Tack snälla Elisabeth!

  Wow,den butiken var ju helt fantastisk:)! Vad fint att du dela med dig av netbutiker tips. Tyvärr så var den kudden slut som jag villen ha. Men den butiken fanns det mycket annat fint i. Tycker ni har många norska fina inrednigsbutiker. Ni verkar mycket duktiga på inredning, tycker jag!

  Stort tack och Kram på dig!
  ♥ CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *