MITT GODA TIPS ÄR RENÉE VOLTAIRE

En just nu pics från småstaden.
Godkväll Alla Bloggisar!
Hur mår ni i vårt vinterland?
Det pudertunna lagret av vit snö verkar hålla sig kvar på marken i vår småstad. Trodde att det skulle försvinna men icke:)! Det kanske håller i sig fram till jul?

Jippi, en ny Andy Warhol tavla har flyttat in hos oss idag:)! Jag bara älskar dessa små citaten. Tänk vad före sin tid denna mannen var. Detta citat är ju som gjort för 2000-talet. Och det visste han redan 1968.

Mitt bästa godis tips till er söta bloggisar är: Dessa goda lakrisbitarna från Renée Voltaire. Dom är ljuvliga! Dom är sååå mättande goda och man blir faktist nöjd med 2-3 godisbitar. I vanliga fall så blir jag inte nöjd förrän hela påsen är tom, hihihihi!
Nu skall jag ta och natta min lilla Docka som är tok trött! Hon har varit uppe sedan kl 5,00 i morse. Det är hårt att vara med Daddy på jobbet. Måste bara berätta något så gulligt som hände idag. Vår älskade lilla Docka har varit på sin livs första Kundluch:)! Hur gulligt är inte det? Tänk vår lilla 4-åriga Docka sitter på en restaurang med Daddy och tre kunder och diskuterar affärer. Men nu är hon riktigt trött efter en så händelserik dag:)! Så nu blir det till att sova sött för Dockan!
Ha en fin kväll så ses vi imorgon!

KRAM

15 thoughts on “MITT GODA TIPS ÄR RENÉE VOLTAIRE

 1. Cattis says:

  Åh dom får jag leta efter. jag älskar lakrits!! Och den ska vara så där perfekt god och inte konstlad!
  Ha det bra
  Kram C

 2. messan says:

  Mmmm, så gott! Det verkar vara mycket gott speciellt när man gillar lakrits som jag gör:).
  Ha en fin onsdag!
  Kramar messan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *