GUAPA KARL GUSTAVSG 15 GÖTEBORG

En gårdagens Lotta Potta ” nakenvovve” Utan för sessornas bästa butiken Guapa. Det är här vi finner allt fint från Nolita & Rabens Saloner mm till sessorna. Ni är många som undrar var jag köper mina barnkläder och här är en av mina butiker bla!

 

Toodeloo!

Oh shit, vilken huvudvärk jag vaknade till i dag:(

 

Idag skall vi bara ta det lugnt här hemma. Först så kommer Sockrets fina kompis Ph. Och på eftermiddagen så kommer mormor & morfar på middag hos oss. Här skall lagas kalkongrya a la Carola med ris och en krispig sommar sallad- mums!

Tittar bara in här en snabbis för att önska er en fin dag vänner!
Nu skall jag hoppa in i duschen – Vi ses lite senare idag!
KRAM
Psst! Dagens sköna musik hemma denna lugna morgon här.

4 thoughts on “GUAPA KARL GUSTAVSG 15 GÖTEBORG

  1. Anonymous says:

    Vilket fint namn du har. Carola har jag aldrig hört någon mer än Carola som sjunger:)!
    Gillar din blogg!

    Kram Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *