FJÄRDE LÅNGGATAN 3 GÖTEBORG

Fjärde Långgatan 3, Linnéstaden
Pampigt & vackert drömboende i vacker fastighet anno 1898. Härliga rum med dryga 3 m i takhöjd och många vackra detaljer bevarade. Trevligt renoverat kök och badrum med tvättpelare. Förening med exceptionell ekonomi, stora hyresintäkter och extremt låga avgifter. Balkonger planeras att byggas inom kort.

Tjing!
Jag måste bara hoppa in igen här på boggen för att visa er en super fin 2 rums lägenhet i centrala Göteborg. Hela lägenheten är vit och fräch med stänk av få färgstarka möbler. Det är lite av det som jag är ute efter hos oss nu. Lite färg stänk på några få designklassiker. Själv så är jag sugen på en knall röd matta Crux  Designad av Pia Wallén. Som skulle liva upp vårt hem, bland allt svart/vitt som vårt hem består av:)!
Kolla in dom fina spegeldörrarna.

Gillar röda färgklicken i stolen. Den väcker liv till hela rummet! Den byron från Design House Stockholm står högt uppe på min vill ha listen:)!

Här kan ni klicka in er om ni vill kika mer eller lägga bud?!
Åhhh, vilket härligt vårväder vi har haft i småstaden idag:) Efter middagen som blev super lyckad så åt vi glass tårta ute i solen. Barna  har cyklat, gungat och blåst såpbubblor och verkligen levt utomhusliv hela dagen – det behövde dom, hihihi! Benen har varit full av spring så nu är dom helt slut ♥

KRAM

3 thoughts on “FJÄRDE LÅNGGATAN 3 GÖTEBORG

  1. mammaxtre says:

    Barn med benen fulla av spring, det är härligt att få njuta av.

    Våren är här och det är härligt!

    Jag gillade ytterdörren och dess text, det var annorlunda.

    Ha en fin Valborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *