goodiebag

goodiebag

goodiebag

 

Är det någon som har smakat den nya 70% chokladen från Marabou premium med lakritssmak?  Detta är helt klart den godaste chokladen på marknaden just nu! Jag toook älskar både choklad och lakrits. Så detta är klart en lyckoträff.

 

goodiebag

 

.I en tidigare goodiebag i höstas så fick jag denna goda pastan som bara består utav bönor. Den köper jag till hela familjen nu mera då min stora dotter har en gluten intolerance. Detta är ett mycket bra val av många olika anledningar men mest utav den goda smaken. Värt att testa!

.

.

Godmorgon!

Här har ni en bloggerska som är uppe tidigt. Sitter vid köksbordet och dricker latte macchiato för att komma till liv. Läser senaste nummret av Topp hälsa. I veckan fick jag en proppfylld goodiebag från eventet jag skrev om igår. Det är så himla roligt att få bra och goda goodiebag. Ofta handlar man det man alltid har gjort eller märken man känner igen. Självaste iden med  goodiebag är ju att marknadsföra sig. Och det är roligt att testa på nya saker. Det är många produkter som jag köper efter att jag har fått testa det så här. Oliverna med citronsmak från Zeta är också en produkt som jag kommer att köpa efter denna provsmakning.

.

.

Nu måste jag åka strax. Skall bara fixa lite med det sista innan jag åker till Danmark.

Kram/Carola

 tillvisitkort2

4 thoughts on “goodiebag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *