Feelgood boost i Göteborg

Feelgood boost i Göteborg

 

Feelgood boost i Göteborg

 Kajsa Ingemarsson – I handen håller hon sin dröm. Här inspirerar hon om hur vi kan bli mer kreativ och skapa vår magiska gnista.

.

.

.

 Hej girls!

Då var det dags igen. Att må sådär RIKTIGT bra! Det gör man under dessa 4Good kvällarna. Jag är så glad och tacksam att jag fick vara med under denna kvällen och ta del av dessa härliga  berättelse. Här nedan har ni Annika Sjöö som peppar oss kring kost & träning. Och om hur Law of Attraction förändrat hennes liv! Vi startade kvällen med att vi alla stod upp och dansade/tränade i ledning utav Annika. Det var en härlig inledning till en sprudlande halvtimme vi hade framför oss med Annika Sjöö.

Feelgood boost i Göteborg

 

Feelgood boost i Göteborg

 

Feelgood boost i Göteborg

 

 I pausen minglade vi runt tillsammans jag och mina två väninnor ”Stockholmarn” och Linn min Instagram vän ”Interiorbylinn”. Men numera är hon min vän IRL. Vi drack gott vin, åt choklad och tittade runt på böcker som var för försäljning mm.

 

Feelgood boost i Göteborg

 

Och sedan tog Aron Anderson plats på scenen. Och jag säger bara WOW. Vilken kille. Den energin, den livsglädjen. Han berättade om sin uppväxt. Hur det var att få Cancer i 8-års ålder. Om hur livets resa har varit och hur man väljer att se på sitt liv. Det finns inga hinder. Det är du själv som sätter hinderbanan i livet. Jag var djupt imponerad men också mycket tacksam för att jag fick vara med denna kvällen och höra denna unga killen dela sitt liv med oss denna kvällen. Jag grät och jag skrattade med Aron. Men framför allt så fick jag mycket energi som jag kommer att bära med mig länge. Jag önskade att alla i hela vårt land var med denna kvällen på Lorensbergsteatern och lyssnade på Arons berättelse som kommer att förändra många tankar hos mig med många. Om saker som är banala i det som kallas livet. Aron har en blogg. Så om ni inte redan följer han så tycker jag att ni skall göra det här. Det är en riktigt feelgood blogg.

.

Feelgood boost i Göteborg

 

Feelgood boost i Göteborg

 

Feelgood boost i Göteborg

 

Låt ingen annan bestämma vad som är möjligt för DIG. Det har verkligen Aron bevisat här.  Aron Andersson som både cyklat till Paris och bestigit Kebenekaise – trots att han sitter i rullstol. Jag blir så varm i hjärtat när jag skriver om Aron.  Så jag sitter just nu med tårar i ögonen. Men inte för att jag är ledsen utan för jag är så glad. Han känns så himla rätt!! Och vi är nog många som har mycket att lära av Aron Andersson.

 

Feelgood boost i Göteborg

 

 Här var energin på topp. Det kan ni nästan se på bilden?!.

.

Feelgood boost i Göteborg

 

 Paolo Roberto ställer oss frågor. Han talar om livspusslet. Om hur vi svenskar inte hinner något. Var är viktigt i livet. Visst kan du komma i form utan att helt lägga om ditt liv. Svensken lägger timmar på Instagram och Facebook. Familjer som inte hinner sitta ner och äta en middag tillsammans. Det gäller om att prioritera. Det finns studier som visar att svensken blir allt tjockare och mår allt sämre. Vi har olika dieter för att hålla oss i form. Men enligt Paolo så finns det bara ett sätt att hålla sig i form. Var aktiv och träna. Grunden för Paolos egen träning är 15 minuter om dagen och att effektiv och smart träning är nyckeln till resultat- och bättre hälsa. Har du inte 15 minuter att lägga på din kropp är det dags att se över hur man prioriterar i livet. Man har ju bara en kropp och sköter man inte den så blir livet svårare. Vi får sömnproblem om vi inte håller våra kroppar i aktivitet. När vi tränar så ökar vi serotoninproduktoen och mår bättre. Jag är ingen tränings människa. Men efter denna pepp från Paolo Roberto och hans sunda tänk runt kroppen så fick det mig att tänka till. Det fick mig att faktiskt vilja börja träna. Det är en sådan här person som man behöver höra. Han är helt fantastisk och stark ledare! Ha är rå och han är rak. Han säger det som behövs sägas. Han är ju inte svensk. Ni vet landet lagom. Jag kan tänka mig höra mer av honom! Jag blir peppad av denna typen av människa. Jag skulle göra vad som helst för att ha honom som min PT. Det hade fått igång mig.

 

Feelgood boost i Göteborg

 

Feelgood boost i Göteborg

 

Feelgood boost i Göteborg

 

Vill ni veta mer om Event 4good så kan ni klicka in er här och anmäla er!

På måndag kommer detta glada gäng att uppträda i Stockholm. Missa inte det om ni bor i trakterna.

.

.

.

KRAM

tillvisitkort2

4 thoughts on “Feelgood boost i Göteborg

    • Carola says:

      Du har något bra att se fram emot! Dock så kommer nog inte Paolo Roberto på måndag. Han var riktigt bra!! Men det blir nog härliga Bagge i stället:)
      Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *