FLICKORNA LUNDGREN

.

Att besöka det omtalade Flickorna Lundgren Café och restaurang.

.

.

.

.

.

Toodeloo!

Jag har hört så mycket om detta ställe ”Flickorna Lundgren”. Det var vackert men inte mer än så måste jag tyvärr skriva. Det var väldigt mycket business mer än kärlek i denna verksamheten. Jag brukar aldrig skriva om pengar, för jag tycker att allt har sitt pris. Men detta var ett klart överpris på en fika. Det fanns inga priser uppsatta någon stans på fikat så man kunde inte läsa någon stans vad saften eller kaffet kostade. Men tillsammans så köpte vi var sin kaka med två saft och en kaffe & The. Vilket blev 300 kr. Det tog liksom över känslan. För så speciellt är det faktiskt inte.  Så detta rekommenderar jag inte. Men nu har jag sett det, men hit kommer vi inte igen!

.

.

.

Mina fina sommar flickor, fikar denna varma sommar kväll nere i skåne. Åhhh vad dom gillar sötsaker mina små. Ja, tandsköterskans barn är värst, hihihi.

.

.

.

Det var verkligen romantiskt här måste jag säga! Fast å andra sidan så har hela resan varit väldigt romantisk ♥ Kanske är det sommarvärmen som gör sitt, eller?!.

.

.

.

.

.

KRAM

.

.

Psst!  Har dansat runt i morgonrock hela morgonen till denna låten här. Visst är denna låten bra och  han är så himla barnsligt söt på något vis?!.

.

.

.

 

2 thoughts on “FLICKORNA LUNDGREN

    • Carola says:

      Ja jag vet. Bilderna är ju jätte fina och det var stället också. Men det fanns ingen kärlek i stället. Ingen rätt känsla alls helt enkelt bara dyrt, och ett ställe för att dra in pegar!! Då har jag Höganäs, Arild och Mölle mycket bättre ställen att bjuda på!! Mer tips kommer här på bloggen:)

      KRAM cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *