KULLENS KÖK I MÖLLE

Oliver med olja, vitlök och timjan till ett glas vitt i solen.

 

.

.

.

.

Hej Mina Fina!

.

Mår ni så där härligt bra som man skall göra nu på sommaren?!.

.

 Vad mycket vackert det finns i vårt avlånga land. Och vilka pärlor det finns av restauranger runt om i Skåne har vi upptäckt. Detta ställe vi besöker här heter Kullens Kök och ligger i Mölle. Det är ett familjeföretag. Restaurangen drivs av en familj med småbarn och det kan man förstå när man besöker denna restaurang. Dom har staket runt bakgården så att man kan vara lugn med att barnen inte springer ut på vägen på framsidan. Vid sidan av restaurangen har dom ett bord med lego för dom allra minsta baren så att dom är sysselsatta. I serveringen går modern i familjen och tar upp beställningar. I vår familj så har vi gluten och en rad av allergier vilket hon hade sten koll. Eftersom dom hade en rad av allergier i deras familj. Att servera mat till en allergifamilj var inga problem här eftersom dom hade råvaror och lagade maten från grunden här. (dessutom så hade dom gluten pasta) vilket var en dröm för våra barn. Så våra älsklingar fick beställa helt fritt från deras fantasi och då blev det pasta med ringlad olivolja och räkor. Japp, och det fick dom. Har nog aldrig sett dom äta med så god aptit på någon restaurang innan, hihihi. Så detta ställe rekommenderar jag till alla barnfamiljer som besöker Mulle i sommar! Här kan ni alla i familjen äta vad ni vill.

.

.

 

.

Här är det passion för mat och människor som råder. Har ni sett Små Citroner gula? Den hemliga ingrediensen är kärlek. Det är just vad som finns i detta Kullens Kök i Mölle!!!

.

.

.

.

.

KRAM

.

.

 

2 thoughts on “KULLENS KÖK I MÖLLE

 1. milla says:

  Mölle var jag för första gången förra året vilket härligt ställe:) Ska komma ihåg detta matställe till nästa gång jag kommer dit:)

  • Carola says:

   SKALL DU ÄTA GOTT SÅ ÄR DET DETTA STÄLLE OCH ARILDS VINGÅRD! DET ÄR MINA TVÅ BÄSTA TIPS! HÄR FINNER DU GOD MAT TILL BRA PRIS OCH BÄSTA SERVICE!!♥♥

   KRAM CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *