Flexibla företagslån

Vi har alla hört talas om flexibla lån till privatpersoner, det finns hur många företag som helst som lånar ut på ett enkelt och smidigt sett. Nu finns det även företag som lånar ut lika enkelt till företag. Ett av dessa är Fedelta företagslån  som erbjuder flexibla lösningar till företag. Det är lika enkelt att ansöka som dom lånen till privatpersoner, man fyller enkelt i en ansökan på nätet så får man svar inom 24 timmar.

Att ansöka är kostnadsfritt och man förbinder sig inte, dom skickar en offert redan samma dag. Om allt är ok så betalas pengarna ut inom 24 timmar. Man kan enkelt se vad månadskostnaden blir och den är rak och allt ingår i den.Sedan får men egen inloggnings sida där man enkelt kan följa sitt lån. Dom som driver Fedelta har alla bakgrund men att driva företag och dom alla vet vad som krävs för att driva företag. Deras måtto är att underlätta för dig som företagare och dom vet att en investering eller behovet av kapital kan komma snabbt och dom har som mål att betala ut pengarna inom två dagar. Fedelta drivs helt transparent och man kan enkelt se sina kostnader, man betalar ingen ränta utan bara en fast månadsavgift och lånen går att lösa precis när som helst utan extra kostnad. Alla som driver ett företag inom Sverige, oavsett bolagsform är välkomna att söka lån och dom riktar inte in sig på någon speciell bransch.

 

Så driver du ett företag och någon gång behöver investera snabbt så kolla på Fedelta och deras företagslån. Allt kan hända när man driver företag. Man kan få en affär som innebär att man måste investera för att kunna gå vidare, lika väl som att en maskin går sönder plötsligt och måste bytas ut snabbt. Att driva ett företag betyder lika mycket att följa en plan som att kunna vända snabbt och ändra inriktning.

//CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *