Fredagsbuketten står sig från förra veckan och jag inreder vidare.

Välkommen FAB Fredag

Att ha färska snittblommor på köksbordet är min vardagslyx. Blommor i Sverige är rätt dyra om man jämför med vårt grannland Danmark. Men det är min vardagslyx! Jag röker inte, har inga dyra hobbyn så färska snittblommor är min lyx som jag njuter av.

Allt är vitt, minimalistiskt och stilrent. Vårt hem är ganska klassiskt och vi har hållbara designers av möbler som inte blir varken trendiga eller otrendiga. Jag använder blommor och kuddar i köket för att lyfta in en trendig färgklick. Enkelt att byta ut efter humör och influenser jag kan få efter hotellbesök eller efter ha besökt smakfulla restauranger. I höstas så fastnade jag för orange/senaps gul. Jag har lite funderingar att lyfta in en smakfull brun färg i vårt hem. Vårt hem är ständigt under en förändring i inredningen ? Det är min passion samt att fota så att blogga är en fantastiskt bra sätt att njuta av det jag gillar allra mest.

Idag ser det ut att bli en riktigt solig och vacker dag. Då blir det att vila i solstolen på vår altan som ligger i ett hörn där det är helt lä och solen börjar värma väldigt tidigt på året, underbart!

Önska er alla en fantastiskt härlig dag i solen.

Stora kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *